Setari Cookie-uri

Advertorial Manier - Genti de dama din piele 100 % naturala | Alegerea perfecta pentru orice femeie

Pentru orice femeie, indiferent de varsta acesteia, geanta este unul dintre cele mai iubite accesorii, din acest motiv alegerea acestui obiect vestimentar trebuie abordata cu un ochi critic, dar si cu toata grija si atentia acesteia.  Pentru orice femeie, indiferent de varsta acesteia, geanta este unul dintre cele mai iubite accesorii, din acest motiv alegerea acestui obiect vestimentar trebuie abordata cu un ochi critic, dar si cu toata grija si atentia acesteia. 

Bineinteles ca, daca iti doresti o geanta de calitate, care sa reziste o perioada cat mai mare de timp, alegerea trebuie sa aiba la baza o cercetare amanuntita si sa aiba in vedere cateva criterii importante. Iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa iti achizitionezi una sau mai multe genti dama.

  1. Calitatea gentii

Atunci cand iti doresti o geanta de calitate, trebuie sa te orientezi catre un produs din piele 100% naturala. Cu acest tip de material nu ai cum sa dai gres, indiferent ca vorbim de genti de dama, portofele, incaltaminte ori obiecte vestimentare. Manier, companie prezenta pe piata din Romania inca din anul 2014, iti pune la dispozitie o gama larga de produse din piele naturala 100%, de o calitate superioara. Cu o selectie de peste 2500 de genti din piele naturala importante din Italia, este aproape imposibil sa nu gasesti un produs de care sa nu te indragostesti. Pe langa genti, Manier.ro – care si-a propus inca de la inceput sa le ofere clientilor sai pe langa produse de o calitate incontestabila, transparenta si diversitate, vei gasi si alte produse, precum: curele, portofele, port - chei, port-monede, toate din piele 100 % naturala, destinate atat femeilor cat si barbatilor. De asemenea, pe langa produsele din piele naturala, veti regasi la Manier si produse cosmetice, produse pentru aromaterapie si ambient, importate din Olanda.

Cum recunosti pielea 100% naturala?

Aceasta intrebare este una foarte importanta, deoarece atunci cand cumparam un obiect din piele, ne incredem in vorbele vanzatorului, in baza brand-ului, a etichetelor si altor aspecte care ne pot influenta decizia, ne mai luand in calcul testarea produsului. Bineinteles ca si pielea poate fi testata, si astfel, folosind cateva trucuri foarte simple, iti poti da seama daca ai in fata un produs 100 % natural sau daca vorbim de un produs din piele artificiala / ecologic.

Care sunt aceste trucuri? Ei bine, daca atunci cand apesi foarte usor cu unghia pe material, pentru a testa rezistenta materialului, urma dispare inseamna ca ai in fata un produs din piele naturala, daca materialul se va zgaria atunci inseamna ca acesta este realizat dintr-un alt tip de material. Acorda o atentie deosebita si la modul in care materialul se simte la atingere, pielea naturala la atingere este supla, fina si nu prezinta cute. Daca simti ca materialul pe care il ai in fata este rigid si elastic, inseamna ca nu vorbim de o piele naturala. De asemenea, poti folosi si flacara unei brichete pentru a testa rezistenta, dar si originalitatea materialului. Este important sa mentionam ca pielea naturala, atunci cand este atinsa de flacara nu isi va schimba aspectul deloc, in schimb pielea ecologica se increteste, se topeste ori se cojeste la caldura.

  1. Culorile Gentii

Daca in anii trecuti, institutul Pantone alegerea o singura culoare reprezentativa pentru fiecare an, anul acesta acesta a ales doua culori si anume: Ultimate Gray si Illuminating. Astfel, daca doresti sa fii in ton cu moda atunci poti alege o geanta care sa reprezinte una sau ambele culori reprezentative pentru anul 2021. Brandul Manier are o misiune clara, ce se bazeaza pe respectul fata de clienti, prin produsele si serviciile de calitate pe care le ofera, prin abilitatea de anticipare permanenta a cerintelor clientilor, prin diversitate si dorinta de a fi intotdeauna in pas cu ultimele noutati din moda, transparenta - fapt pentru care toate produsele comercializate de ei sunt fotografiate pentru a reda caracteristicile produsului intocmai.

De asemenea, poti alege o geanta de dama in culorile pe care le indragesti cel mai mult, caci Manier.ro dispune de o gama variata de genti din piele naturala cu peste 2500 modele, iar numarul lor este in continua crestere, deci ai de unde alege.

  1. Dimensiunea gentii

Bineinteles ca in functie de marimea gentii vei alege si locul in care o vei purta, spre exemplu sunt rare ocaziile in care vei purta un plic elegant la birou ori o geanta de mari dimensiuni la un eveniment unde se cere o tinuta eleganta. De asemenea, dimensiunea gentii o vei alege si in functie de inaltimea ta. Este important de mentionat ca o geanta de mici dimensiuni exagereaza volumele, iar o geanta prea mare purtata de o miniona, nu ofera o imagine prea placuta.

Manier.ro – Brandul care aduce gentile din piele naturale mai aproape de tine

Daca iti doresti o geanta eleganta, care sa respecte toate standardele de calitate, sa fie confectionata din piele 100% naturala si, totusi, sa platesti un pret corect pentru aceasta te invitam sa intri pe Manier.ro. Unde vei gasi o selectie impresionanta de genti, de dimensiuni diferite, in culori care mai de care mai placate si modele actuale, in pas cu tendintele pe care designerii le-au impus pentru noul an.

Mai mult decat atat, echipa tanara pe care o vei intalni la Manier.ro pune accent pe detalii si pe satisfacerea cerintelor clientilor. Mai mult decat atat, scopul lor este acela de la livra produse de o calitate ireprosabila, tinand cont si de tendintele modei. Garantia este si el un punct important, astfel ca fiecare produs comandat de pe site-ul Manier.ro este insotit de un Certificat de Garantie. Acesta precizeaza toate conditiile, iar returnarea produsului se face pe baza lui.

Gentile de dama sunt si vor fi si de acum incolo cele mai iubite accesorii de femeile din intreaga lume. Accesorii care nu au cum sa lipseasca din garderoba lor si care trebuie sa se mentina in perfecta stare indiferent de cat de mult au fost purtate. Prin urmare, daca ai nevoie de o geanta de calitate, care sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp, intra pe manier.ro si comand-o de acolo.


Kudika
12 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.