Setari Cookie-uri

Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces Direct: Nu-mi place să fac lucrurile pe jumate...

După ani la rând în care a prezentat emisiunea Acces Direct, Simona Gherghe a renunțat la acest format, spre uimirea tuturor. Ce a făcut-o pe frumoasa prezentatoare să își dorească să renunțe la acest proiect controversat?

Anunțul că Simona Gherghe se retrage de la emisiunea "Acces Direct", în timp ce show-ul se bucura de un succes înfloritor, acum câțiva ani, a surprins pe tostă lumea. După o perioadă de discreție, vedeta de la Antena 1 s-a întors pe micile ecrane cu un nou proiect, "Mireasa". Astfel, au circulat numeroase speculații cu privire la motivele plecării sale, însă, recent, prezentatoarea tv a ales să împărtășească într-un interviu adevăratele motive care au stat la baza plecării sale de la emisiunea controversată de la Antena 1.

Simona a dezvăluit că sarcina a fost un pretext pentru a-și urma dorința de a se retrage din emisiunea care a consacrat-o. Adevăratul motiv era epuizarea provocată de cerințele formatului emisiunii.

"Într-un fel, sarcina a fost pretextul, dar în realitate mă simțeam epuizată de munca de la Acces Direct. Este un format solicitant, și atunci am simțit că am dat tot ce puteam în această poveste. Nu-mi place să fac lucrurile pe jumătate, iar după nașterea lui Vlad, am avut o discuție cu conducerea și le-am explicat că am atins limita. Nu am vrut să continui în această manieră." a dezvăluit Simona Gherghe pentru Ok! Magazine.

Citește și:

Producătorii au înțeles situația și au reacționat rapid, aducând-o pe Mirela Vaida ca înlocuitoare în emisiune. În aceste condiții, Mirela Vaida a preluat emisiunea, devenind noua gazdă a "Acces Direct".

Simona Gherghe a mai declarat că în momentul în care a simțit că este pregătită să revină, i s-a făcut o ofertă pentru a reveni pe micile ecrane cu noul proiect "Mireasa". A analizat cu atenție propunerea și a acceptat-o cu bucurie.

"Ei au înțeles situația și mi-au oferit această pauză. Când am simțit că sunt pregătită să revin, mi-au prezentat această oportunitate pentru a reveni pe platoul emisiunii "Mireasa". Am analizat cu atenție propunerea și am acceptat-o. Nu cred că foarte mulți se așteptau ca eu să mă întorc, dar aceasta este profesia mea și simt că performez cel mai bine într-un mediu televizual, interacționând cu oamenii." a adăugat Simona Gherghe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.