Setari Cookie-uri

Culorile care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

În anul 2024, moda se deschide către o paletă cromatică vibranta și plină de personalitate, reflectând o abordare proaspătă în industria vestimentară. Începem să ne depărtăm de nuanțele închise și serioase, lăsând veselia să se exprime liber și în alegerile noastre vestimentare.

În centrul atenției se află culori care nu numai că adaugă strălucire și vitalitate, dar și conturează un peisaj al eleganței rafinate și al experimentării îndrăznețe. În galeria foto, vei găsi o selecție de piese în culorile anului care ne-au atras atenția.

Fisticul

Una dintre cele mai populare culori în anul 2024, va fi fisticul sau verdele crud. O nuanță proaspătă care ne amintește de primăvară și regenerare, având totodată o notă rafinată. Este o alegere perfectă pentru ținutele de seară, în special cele din sezonul nunților. Fiind o culoare pastelată, fisticul se potrivește mai multor complexități de ten.

Portocaliu piersică

Această nuanță de portocaliu a fost anunțată drept culoarea anului 2024 de către institutul Pantone, deși apariția ei pe marile podiumuri pentru colecțiile de primăvară-vară s-a produs cu câteva luni în urmă. Este o culoare care amintește de serile romantice de vară, puțin mai greu de purtat decât verdele fistic. Poate fi introdusă în ținută ca un accent cromatic în ținutele monocrome prin intermediul genților sau pantofilor.

Citește și:

Nuanțele de albastru

Două nuanțe de albastru se vor face remarcate în moda anului 2024. Acestea sunt albastru pudrat și bleumarin, într-o revenire neașteptată a preferințelor cromatice de acum câțiva ani. Albastru pudrat are o tentă rece, dar poate fi purtat pe tot timpul anului, în timp ce bleumarinul este o concurență directă a negrului pentru titlul de „culoarea clasică cu care nu poți da greș”, asortându-se cu ușurință cu o paletă vastă de culori precum portocaliu, galben și roșu.

Roz pastel

Toate culorile din anul 2024 au o tentă visătoare și romantică, iar rozul nu poate lipsi. După popularitatea nuanțelor de roz mai intense pe care le-am văzut în 2023, cunoscute și ca rozul Barbie, acum saturația scade puțin și designerii ne îndeamnă să incorporăm în ținute mai multă subtilitate.

Citește și:

Galben canar

Această nuanță de galben îți poate îmbunătăți starea de spirit garantat, chiar și într-o zi ploioasă. Este o culoare intensă, plină de voie bună, dar pe care mulți o consideră greu de integrat în ținute. Aceasta poate fi un accent de culoare în ținutele monocromatice și arată excepțional alături de bleumarin, maro sau crem.

Accentele metalice

Auriul și argintiul revin în forță în acest an. Dacă în 2023, acestea rămâneau la nivelul pantofilor sau accesurilor în ținute, acum ne putem aștepta la ținute metalice din cap până în picioare. Rochiile argintii și aurii vor fi foarte populare la orice petrecere, nu doar în noaptea Revelionului, ca până acum.

foto: Ron Lach/Pexels

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.