Stii dracusorul ala micut din capul tau care te indemna sa faci nazbatii in timpul copilariei? Ei bine, s-a intors… si este mai cuminte ca niciodata. Mai mult decat atat, este atat de dornic sa te vada fericita incat a pus in cui glumitele si s-a pregatit sa te transforme in FEMEIA PERFECTA.

Stiai ca nu este obligatoriu sa tii cura pentru a slabi? Care este secretul? Miscarea (stiu, nici mie nu imi place, insa trebuie sa o facem) si alimentatia sanatoasa. Dar sa revenim la vocea din capul nostru.

Cum iti poti schimba singura viata sau, cel putin, greutatea? Nimic mai simplu! Slabeste doar urmand sfaturile noastre!

Foto: Shutterstock.com

Cu Eul la control: 5 Ganduri care te pot face mai slaba

1. Ai comandat pui la gratar… De ce sa nu iei si cartofi prajiti?

Raspuns: pentru ca ingrasa. Cartofii combinati cu carnea reprezinta un adevarat dezastru pentru silueta ta. Si, crede-ma, acestia ajung sa se depuna in cele mai nepotrivite locuri – gen coapse, fund, abdomen. Sunculite… nu ai nevoie de ele!

Sfat: Permite-ti un singur rasfat! Ai luat puiul la gratar, incearca o garnitura din legume crude (sau fierte) sau o salata verde! Mult mai sanatos.

2. Dulciurile de acasa

Mergi la supermarket si iti cumperi praji, ciocolata, cornuri, inghetata si alte dulciuri in speranta ca le vei manca treptat. Da’ de unde! Imediat cum ajungi acasa te pui pe infulecat. Si parca nu stii cu ce sa incepi. Dar ce mai conteaza? Oricum le vei manca pe toate deodata. Si daca nu poti intr-o zi, mai ramane si pentru urmatoarea!

Sfat: Nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la dulciuri, dar te-ai uitat vreodata pe ambalajul din spate? Ai citit vreodata ce contin sau cate calorii au? Incearca sa nu abuzezi de ele, este pentru binele tau.

3. Vine frigul… de ce sa mai slabesc?

De ce? Iti spun eu de ce! Pentru a te simti bine in pielea ta, pentru a avea un corp frumos si, cel mai important, pentru a fi sanatoasa. Exista persoane care obosesc chiar si atunci cand urca 5-6 trepte. Crede-ma, nu vrei sa ajungi ca ele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: