Setari Cookie-uri

Nu mai face risipa de resurse. Marile schimbari incep de la tine!

Te-ai gandit vreodata ca gresesti cand iei decizii despre ce anume trebuie aruncat si ce nu? Te-ai intrebat cum anume poti recicla unele produse pe care le vedeai deja aruncate?

Lauren Singer, detinatoarea blogului Zero Waste, demonstreaza cu orice prilej ca poate sa reduca extrem de mult cantitatea de deseuri produsa intr-un an. Mai mult, aceasta spune ca intr-un borcan de 800 g a incaput gunoiul adunat de ea in decursul a trei ani. Cand afli asemenea lucruri, este imposibil sa nu te gandesti ca faci ceva gresit. Pentru a nu mai face risipa de resurse trebuie sa iti schimbi obiceiurile de zi cu zi.

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Te-ai gandit vreodata ca gresesti cand iei decizii despre ce anume trebuie aruncat si ce nu? Te-ai intrebat cum anume poti recicla unele produse pe care le vedeai deja aruncate? La inceput poate fi destul de dificil, dar cu timpul, daca vrei sa duci o viata mai sanatoasa si vrei sa protejezi mediul inconjurator, o sa te imprietenesti cu noile obiceiuri. Nu mai face risipa de resurse de azi inainte! Cu aceste reguli, enuntate de apartmenttherapy.com, iti va fi mai usor.

Citește și:

Nu lasa apa sa curga cat te speli pe dinti

Stiai ca utilizam cu 127% procente mai multa apa decat o faceau ai nostri in trecut, in anul 1950? Crezi ca acest procent va scadea foarte mult in viitor?

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.