Setari Cookie-uri

Magdalena Chihaia, despre relația cu copiii lui Dinu Maxer: pentru copiii lui Dinu nu vreau să fiu mamă...

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează un cuplu solid de câteva luni de zile, iar cei doi își fac planuri de viitor împreună. Ce spune dansatoarea despre copiii artistului?

După un divorț dureros și la aproape 50 de ani, Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, Dinu Maxer a găsit din nou dragostea în brațele Magdalenei Chihaia. Cei doi au împărțit clipe fericite împreună, construind o relație solidă și plină de iubire. Cu toate acestea, se pare că momentan nu se grăbesc să oficializeze relația prin căsătorie sau să aducă pe lume un copil.

"M-am visat mamă, da, la un moment dat, însă nu a fost să fie. Nu găsisem persoana potrivită. Dinu are deja doi copii: Andreas și Maysa, așa că nici aici nu se pune problema de un al treilea copil, momentan," a mărturisit Magdalena, pentru click.ro.

Magdalena, care se apropie de vârsta de 40 de ani, a mai adăugat că nu își dorește să fie mamă pentru copiii lui Dinu, ci o prietenă foarte bună.

Citește și:

"Cum îmi place mie să zic, mama m-a făcut la 40 de ani, deci mai am 3 ani de gândire în această direcție. Iubesc foarte mult copii și am lucrat 12 ani cu copii, pe parte de evenimente, emisiuni pentru copii, cursuri de teatru și dans și cumva, de fiecare dată, mă simțeam puțin mamă, însă pentru copiii lui Dinu nu vreau să fiu mamă, vreau să fiu cea mai bună prietenă.", a mai spus dansatoarea.

Întrebată despre planurile de căsătorie, Magdalena a afirmat că momentan ea și Dinu nu văd necesitatea de a-și oficializa relația. Cu toate că fiecare a întâlnit familia celuilalt, se pare că căsătoria nu face parte din planurile de viitor.

"Nu am de gând să mă mărit prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus! Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante," a mai spus ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.