Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie cand vrei sa readuci pacea in sufletul tau

Asculta aceasta piesa de fiecare data cand simti ca ai nevoie de un boost de energie si cand vrei sa readuci linistea si pacea in sufletul tau.

Cu totii am experimentat magia pe care sufletul nostru o simte in momentul in care ascultam o melodie frumoasa, vindecatoare.

Muzica este un instrument incredibil de bun pentru meditatie, relaxare, incarcare cu energie pozitiva si ar trebui sa profitam mai des de ea. De multe ori te poate ajuta sa ajungi intr-o stare de meditatie mai profunda mai repede si mai usor decat ai incerca tu sa o faci singura.

Cum muzica este vibratie si vibratia este energie, este foarte usor sa iti schimbi starea vibrationala cu melodia potrivita. Cat de des te-a ajutat sa iti recapeti optimismul o melodie cand erai deprimata? Sau te-a facut sa plangi si sa te descarci cand erai trista?

Muzica iti poate da noi surse puternice de energie fie ca este vorba despre vindecare, relaxare sau meditatie.

Mai jos vei gasi o melodie minunata, cu un ritm foarte frumoasa, care te va ajuta in momentele mai putin zen din zilele tale. Asculta aceasta piesa de fiecare data cand simti ca ai nevoie de un boost de energie si cand vrei sa readuci linistea si pacea in sufletul tau.

Citește și:

foto prima pagina: Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.