Setari Cookie-uri

Mult-așteptatul sezon 4 din Astrid și Raphaëlle, cu Sara Mortensen și Lola Dewaere, are premiera pe 8 ianuarie, la DIVA

DIVA anunță premiera mult-așteptatului sezon 4 al serialului Astrid și Raphaëlle/Astrid et Raphaëlle. Telespectatorii vor avea parte de o nouă serie de 8 episoade de 60 de minute, pline de mister, dramatism și răsturnări neașteptate de situație, din 8 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20:00, la DIVA.

comunicat de presa: Al patrulea sezon din Astrid și Raphaëlle readuce în prim-plan echipa dinamică formată din Astrid și Raphaëlle – interpretate de Sara Mortensen (Blast, Arta crimei/L’art du crime), respectiv Lola Dewaere (The Target, Fear by the Lake). În această nouă serie, cele două fac echipă pentru a încerca să rezolve alte cazuri misterioase: furtul sângeros al unor diamante, un joc de șah machiavelic, o crimă aviatică, o victimă care moare de două ori și nu numai. În paralel, au probleme serioase și pe plan personal!

Fratele vitreg al lui Astrid – Niels (care are 7 ani) – apare brusc în viața ei și se ține după ea ca scaiul! Ceea ce-i pune piedici serioase în relația pe care încearcă să o construiască cu Tetsuo! Iar Raphaëlle crede că a clarificat relația cu Nicolas, dar o neînțelegere dă totul peste cap și îi permite noii lor colege (Norah) să se interpună între ei.

Citește și:

În roluri secundare apar Benoît Michel (Chronicles of the Sun), Sophia Yamna (November), Jean-Louis Garçon (Les notes bleues), Husky Kihal (Taxi 4), Jean-Benoît Souilh (Le premier homme) și Kengo Saïto (The City Hunter). În acest sezon, actorii Tom Villa, Philippe Chevallier, Stomy Bugsy, Xavier Gallais, Jean-Baptiste Guégan și Hélène Médigue apar în rol episodic.

Sezonul 4 din Astrid și Raphaëlle arepremiera pe 8 ianuarie, la ora 20:00, la DIVA, câte un nou episod fiind difuzat în fiecare luni.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.