Setari Cookie-uri

Patru idei pentru un altfel de Valentine s Day

Marketing sau nu, orice prilej de sărbătorire a iubirii este bun venit. Iar sărbătoarea nu înseamnă a da apă la moară celor care fac bani de pe urma Valentine s Day, ci a folosi această zi ca pe un prilej de reconectare cu partenerul tău și cu iubirea dintre voi. 

Pe scurt, folosește această zi pentru a recrea magia începutului și a vă reaminti ce vă unește. Este o zi în care lumile voastre personale se pot conecta din nou, în care să nu vă tratați ca pe un obiect familiar cu care v-ați obișnuit în casă. Indiferent ce anume alegeți să faceți, scopul este să creați o conexiune la nivel de suflet prin intermediul unei experiențe care vă dă ocazia să interacționați unul cu celălalt.

1. Recreați prima zi petrecută împreună

Iți mai amintești prima zi petrecută împreună, atunci când tu ai dormit prima data la el sau viceversa? Aceasta este o amintire atât de dulce încât rămâne vie într-un colț al memoriei. Discutați, dansați, jucați un joc precum adevăr și minciună, gătiți, ieșiți la plimbare și redescoperiți-vă.

Citește și:

2. Mergeți la o lecție de dans împreună

Dansul este extreme de sensual și creează o magie între dansatori. Atunci când dansează în perechi, muzica îi învăluie și îi unește într-o singură ființă. Caută o clasă de dans de tango, salsa sau bachata și fă-I o surpriză partenerului tău. Veți avea ocazia de a învăța ceva împreună care poate chiar va deveni încă o pasiune pentru amândoi, pe care o veți putea continua și în viitor.

3. Dați-vă întâlnire într-un loc în care nu ați mai fost niciodată

Atunci când ieșiți în oraș, de regulă plecați împreună, nu-i așa, mai ales dacă stați împreună. De data, asta acționați diferit. Dați-vă timp să vi se facă dor și să vă surprindeți reciproc.

Citește și:

4. Bifați un punct de pe lista voastră de dorințe comune

Poate că v-ați propus ca, la un moment dat, să luați cina la Paris, în restaurantul din Tour Eiffel. De ce nu ați face acest lucru acum? Acest lucru nu va face decât să vă întărească relația și să vă arate că puteți face ceea ce vă propuneți împreună.

Featured foto by Marcos Mesa Sam Wordley via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.