Setari Cookie-uri

Simona Halep, primele declarații după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj: Sunt șocată și extrem de dezamăgită

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj timp de patru ani, iar declarațiile tenismenei nu au încetat nici ele să apară. Care este mesajul pe care l-a postat în mediul online.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a luat o decizie șocantă în ceea ce o privește pe Simona Halep. Tenismena a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj, iar la scurt timp după aceea, ea a postat un mesaj în mediul online despre cele întâmplate.

În anul 2022 la US Open, sportiva noastră a primit primele acuzații de dopa în urma unor teste pe care le-a avut, iar la câteva luni distanță a trecut prin aceeași situație. În urmă cu doar câteva ore, ITIA a anunțat că tenismena este suspendată din această cauză, dar având în vedere că decizia nu este una finală, are drept la apel. Așadar, lupta ei în acest sens nu a ajuns la final și și-a liniștit fanii spunând clar că va face tot ceea ce ține de ea pentru a o scoate la capăt.

Citește și:

Pentru Simona Halep, ultimul an din cariera sa a fost unul foarte greu, iar lupta ei continuă, după cum chiar aceasta a spus la începutul mesajului postat pe internet. Și-a dedicat toată viața tenisului, știe regulile și le-a respectat mereu, fără a consuma în mod intenționat sau conștient substanțe interzise, motiv pentru care refuză decizia de suspendare pentru patru ani.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.