Setari Cookie-uri

M-am măritat cu primul venit ca să scap de acasă și zău dacă a meritat…

M-am decis să împărtășesc cu voi o mică aventură din viața mea, o poveste despre cum am reușit să trec de la tata la tataie (adică de la părinți la soț), și să descopăr că iarba de sub covorul din casa soțului nu este mereu mai verde decât cea de sub picioarele părinților.

Să mă explic, că poate așa învață și altele care sunt tentate să facă la fel ca mine.

Totul a început acum câțiva ani, când, în căutarea aventurii și a libertății, am hotărât că era timpul să pun piciorul în prag și să mă mărit. Inclusiv cu primul venit care a bătut la ușa inimii mele, atât de grăbită eram. Și ce greșeală am făcut!

Inițial, totul părea a fi o poveste de dragoste relativ OK. Care ar fi putut să funcționeze. Dar, să știți, viața de femeie măritată nu este chiar atât de roz precum și-o imaginează unele suflete romantice înainte de a o experimenta pe piele proprie.

Astfel, în loc să mă trezesc în lumea visurilor mele, am descoperit că măritișul înseamnă mult mai mult decât niște fluturi în stomac, zâmbete dulci și amor prin toate colțurile. Așa că, dacă cineva se gândește să facă pasul cel mare în condițiile în care l-am făcut și eu, rugămintea mea e să ia în considerare următoarele aspecte:

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.