Setari Cookie-uri

Mihai Dedu, de la lupta cu kilogramele la lupta pentru viață: Dintr-o dată te vezi în imposibilitatea de a vedea ziua de mâine

Mihai Dedu a slăbit enorm, însă povestea sa este mult mai complexă. Prezentatorul tv s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar medicii au fost rezervați în ceea ce privește evoluția sănătății sale.

Un interviu recent acordat de Mihai Dedu a atras atenția publicului, deoarece a dezvăluit o poveste incredibilă de determinare și conștientizare a problemelor de sănătate. Prezentatorul de știri de la Pro TV a fost lăudat pentru eforturile sale de a pierde aproape 40 de kilograme într-un interval de 10 luni, dar realitatea din spatele acestei transformări este mult mai profundă și emoționantă.

La vârsta de 56 de ani și tată al unui băiat, Mihai Dedu, fost sportiv de performanță și campion național la atletism, a ajuns să se confrunte cu o luptă grea împotriva kilogramelor în plus și a problemelor de sănătate asociate. După ce a fost campion, viața sa a luat o altă direcție, iar stilul de viață nesănătos și neglijența l-au condus în punctul în care a luat mult în greutate.

Citește și:

Deși în trecut a reușit să slăbească ușor, lupta pentru pierderea în greutate a fost mult mai dificilă și a durat cinci ani până când a luat hotărârea fermă de a schimba ceva. Problemele de sănătate au început să se acumuleze, iar tensiunea arterială a ajuns la niveluri alarmante, punându-și viața în pericol.

”După ce am început procesul de slăbire am zis gata. La puțin timp am început să mă simt și slăbit și rău. Am pus totul pe seama faptului că e normal, că nu mâncam. Așa m-am chinuit cam două săptămâni.

Ajungând la medic, după acest timp, și bine că am ajuns, pentru că altfel nu am mai fi stat de vorbă. N-aș mai fi existat, am găsit niște afecțiuni. Pe interior eram rupt, și pe partea cardiovasculară, și cu tensiunea, pancreas, ficatul, care din cauza grăsimii abdominale, nu se mai vedea la ecografie.”, a mai spus Mihai Dedu.

Citește și:

Procesul de slăbire a fost doar începutul unei călătorii dificile către redobândirea sănătății. Mihai Dedu s-a fost confruntat cu multiple probleme medicale, inclusiv diabet de tip 2, tensiune arterială mare și alte afecțiuni grave care îi puneau în pericol viața. Cu determinare și cu sprijinul familiei sale, Mihai Dedu a început un proces dificil de recuperare și schimbare a stilului de viață. Drumul său nu a fost ușor, dar recunoaște că fiecare efort a meritat pentru a-și recăpăta sănătatea și a-și salva viața.

”Să mori ca un fraier, să nu încerci să faci nimic pentru tine e degradant. [...] Sacrificiul de a slăbi a fost o nebunie de-a mea, care s-a transformat într-o altă nebunie. În momentul în care am luat o hotărâre, dar n-a fost doar atât, de aici s-a pornit un întreg bulgăre de zăpadă, care încet- încet s-a făcut imens și a angrenat sănătate, familie și toată viața. [...] Nu ajungi la doctor zeci de ani și dintr-o dată te vezi în imposibilitatea de a vedea ziua de mâine…”, a mai spus prezentatorul tv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.