Setari Cookie-uri

Gina Pistol, detalii dureroase despre copilăria sa: M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui...

Gina Pistol a dezvăluit detalii mai puțin știute despre copilărie, dar și traumele pe care le-a suferit atunci când părinții ei se judecau pentru custodia sa.

Într-un interviu sincer și emoționant, Gina Pistol a dezvăluit o parte din trecutul său dureros, despre care nu a mai povestit anterior. Despre viața ei înainte de faimă, despre copilăria grea și traumele pe care le-a trăit în acele vremuri tulburi, Gina a vorbit cu sinceritate și vulnerabilitate.

Gina a mărturisit că a crescut într-o familie care s-a separat, iar părinții săi s-au aflat într-o lungă bătălie pentru custodia ei. Această perioadă tumultoasă din copilărie a adus nu numai nefericire, ci și momente de teroare și singurătate. În timp ce părinții se luptau pentru dreptul de custodie, Gina a fost plasată sub grija unei femei bătrâne, despre care nu știe cine era și care i-a fost nu numai indiferentă, dar și agresivă.

„Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul interviului.

Citește și:

Această experiență traumatică din copilărie a marcat-o profund pe Gina și a influențat-o în mod semnificativ în luarea deciziilor de mai târziu din viața sa. Ea a devenit conștientă de importanța unei copilării fericite și a stabilit ca prioritate principală să ofere fiicei sale, Josephine, tot ceea ce ea însăși nu a avut în acele zile dificile.

„Eu când am fost mică, am fost și săracă. Și, cumva, sindromul copilului sărac face lucrul ca să fie plăcut. Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mamă și tată, aveau o situație financiară mai bună. Cumva, dacă ai financiar, ești mai bine poziționat pe scara socială, ești mai bine văzut și eu trebuia să fac eforturi mari ca să mă încadrez și eu, ca să mă pierd printre ei”, a spus Gina despre dificultățile din copilărie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.