Setari Cookie-uri

Mihai Dedu, transformare uimitoare! Prezentatorul de știri a slăbit 36 de kilograme în 10 luni!

Prezentatorul de știri Mihai Dedu este de nerecunoscut! Vedeta Protv a slăbit nu mai puțin de 36 de kilograme, iar transformarea este uluitoare!

Mihai Dedu, cunoscutul prezentator de știri de la Pro TV, a trecut recent printr-o transformare remarcabilă în lupta sa cu kilogramele în plus. Jurnalistul a reușit să-și atingă obiectivul de a scăpa de excesul de greutate, dar drumul său către o sănătate mai bună a fost presărat cu provocări și lecții valoroase.

Pentru Mihai Dedu, lupta cu kilogramele în plus nu a fost doar o călătorie fizică, ci și una mentală și emoțională. Inițial, el a încercat o dietă drastică, care, însă, i-a pus în pericol starea de sănătate. Conștientizând că trebuie să facă schimbări pentru a-și proteja sănătatea, prezentatorul de știri a adoptat o abordare mai echilibrată și mai sănătoasă, care să-l ajute să-și atingă obiectivele pe care le avea în minte.

Citește și:

Prin propriile sale mărturisiri, Dedu a explicat că primele patru luni au fost cele mai dificile, în timpul cărora a pierdut peste 20 de kilograme. Acest lucru a fost urmat de alte șase luni de eforturi constante, în care a reușit să elimine restul kilogramelor nedorite. Așa a ajuns să slăbească impresionant - un total de 36 de kilograme într-un timp relativ scurt.

"Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva atunci când am început să simt efectele pe propria piele. A fost o provocare enormă, dar m-am angajat să o duc până la capăt. Nu a fost ușor, dar a meritat", a mărturisit jurnalistul în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea".

Mihai Dedu a explicat că secretul său nu a constat într-o dietă strictă sau în privarea de alimente, ci în controlul porțiilor și în adoptarea unui stil de viață mai activ. Cu toate acestea, el a avertizat că abordarea care a funcționat în cazul său nu este recomandată pentru toată lumea și că drumul către pierderea în greutate nu a fost lipsit de obstacole și riscuri.

Citește și:

„Nu a fost deloc ușor. Am avut momente dificile și am învățat multe lecții pe parcurs. Este important să ne ascultăm corpul și să nu recurgem la metode extreme pentru a atinge obiectivele noastre de pierdere în greutate”, a subliniat Mihai Dedu.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.