Setari Cookie-uri

Luna de miere... apetisanta!

Peste tot se vrobeste despre destinatii romantice pentru luna de miere, dar ce ar fi sa catam cateva in care sigur va veti distra, dar veti manca ceva bun, ca niciodata in viata?

...sushi, sashimi si un strop de yuzu
Mergeti la NOBU, in Melbourne. Faceti-va pofta de mancare mergand pe jos pe malul raului Yara, dar nu cedati ispitei de a ramane la una din terasele, pub-urile sau restaurantele ce se insira de-a lungul apei.

La NOBU aveti libertate deplina sa va comandati ce va pofteste inima, dar neaparat incercati o salata cu yuzu, micutul citric ce seamana cu tata-grapefruit, dar are gustul mamei-mandarina. Da un gust suav si totusi patrunzator, perfect in deschidere pentru new style sashimi de stridii sau vita wagyu.

Nobuyuki ‘Nobu’ Matsuhisa este chef-ul care a dat numele lantului de restaurante in care este asociat cu Robert de Niro. Acesta vine mai rar prin Australia, dupa cum ne-a spus chelnerita, dar japonezul isi vede de treaba si mestereste apropieri negandite intre bucataria japoneza si cea sud-americana.

Un articol scris de Adriana Sohodoleanu, calator pasionat, fondatoarea conceptului Biscuit, gourmet gifts & treats si partner The Goodie Bag Company, agentie de evenimente, grafica si alte lucruri creative.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.