Setari Cookie-uri

Smiley, anunț după ce s-a reîntors din luna de miere: Am o veste proastă...

Smiley și Gina Pistol au petrecut luna de miere în sudul Franței și i-au ținut la curent pe internauți cu escapada lor romantică. Ce s-a întâmplat imediat după ce au ajuns acasă?

Smiley și Gina Pistol au plecat imediat după nuntă în luna de miere, în sudul Franței. Cei doi au petrecut clipe de neuitat, însă nu i-au uitat pe internauți. Artistul a publicat un jurnal de călătorie, acolo unde le-a arătat urmăritorilor săi imagini din vacanța pe care a avut-o cu soția sa.

Cu toate că s-au simțit excelent, dorul de micuța Jopsephine îi apăsa, iar zilele au trecut repede. Smiley și Gina au revenit acasă, acolo unde și-au îmbrățișat fiica și i-au oferit cadouri.

Artistul a mărturisit că nu a mai filmat drumul de întoarcere, pentru că era trist că pleacă din locurile superbe pe care le-a văzut. Cu toate acestea, el a promis că va mai face astfel de vloguri și le-a mulțumit internauților pentru că s-au uitat la clipurile sale.

„Pentru cei care încă mai așteptau filmulețe din vacanță, am o veste proastă, tocmai ne-am întors, suntem acasă. N-am făcut și drumul spre întoarcere, pentru că eram prea triști că am plecat. Să știți că a fost foarte frumos, ne bucurăm foarte tare că v-ați uitat la aventurile noastre.
O să mai facem, sper, nu știu, dar o singură părere de rău am. Bă, cât am stat zece zile în Franța, n-am mâncat și eu une omelette du fromage (n. red. – omletă cu brânză), dar a zis Gina că-mi face, așteptăm rețete”, a spus artistul pe contul personal de Instagram.

Citește și:

Smiley a început vlogul de vacanță pe aeroportul din Nisa, iar ulterior s-au cazat în Saint-Paul-de-Vence, într-un hotel de lux. Proaspeții căsătoriți s-au plimbat prin Cannes și Monte-Carlo.

„Drumul seamănă foarte mult cu Valea Prahovei… Asta până când dai de autostrăzi, unde trebuie să plăteşti la fiecare intrare un euro jumătate, dar măcar te lăfăi pe trei benzi pe sens”, a transmis Smiley într-un vlog postat pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.