Setari Cookie-uri

Gina Pistol și Smiley, cadou din luna de miere pentru Josephine. Ce a primit micuța?

Gina Pistol și Smiley au revenit din luna de miere pe care au petrecut-o în sudul Franței. Cei doi i-au adus un cadou micuței lor, iar Josephine a fost tare încântantă.

Gina Pistol și Smiley au plecat pentru o săptămână în luna de miere, într-o vacanță inedită, în sudul Franței. Cei doi s-au bucurat de mica escapadă și și-au ținut la curent fanii cu tot ceea ce au făcut. Ieri, proaspeții căsătoriți au revenit acasă, la micuța lor.

În timpul în care au fost plecați, Josephine a stat în grija bunicilor și a bonei. Gina Pistol și Smiley așteptau cu nerăbdare să își ia fetița în brațe, astfel că acesta a fost primul lucru pe care l-au făcut la revenirea în țară. Ei nu au uitat să îi facă o mică bucurie fetiței lor și i-au cumpărat o jucărie, un mic carusel de lemn, de care Josephine a fost foarte încântată.

Smiley și Gina Pistol, o vacanță de neuitat

Smiley și-a ținut la curent fanii cu evenimentele din vacanța sa cu Gina. Cei doi au postat filmulețe amuzante pe social media, spre deliciul fanilor.

Citește și:

„Atâtea maşini scumpe pe metru pătrat mai vezi doar în Herăstrău. Erau atâtea Lamborghini Urus, ziceai că le dau ăştia rest la pâine! Bărbaţii se bucură de maşini cum se bucură Gina de reduceri”, a spus Smiley, după o plimbare prin Monte Carlo.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.