Setari Cookie-uri

Victor Slav și Selina, nuntă în secret? Ce spune prezentatorul despre căsătoria cu iubita sa: Eu sunt un familist

Victor Slav și iubita lui, Selina, au fost fotografiați îmbrăcați în mire și mireasă și au atras atenția internauților. Ce spune prezentatorul tv de posibilitatea oficializării relației cu femeia care l-a făcut să iubească din nou?

Victor Slav și partenera sa, Selina, au fost subiectul discuțiilor în mediul online și nu numai, după ce au postat imagini în care apar în ipostaze de mire și mireasă, fără a face vreo declarație oficială despre o posibilă căsătorie. Cei doi au surprins pe toată lumea cu o ședință foto spectaculoasă la Château De Nainville Les Roches, în Franța, sub obiectivul talentatei fotografe Ioana Porav și cu hainele semnate de designeri de renume.

Victor Slav și Selina formează un cuplu de peste trei ani și, în ciuda unor momente mai dificile, au reușit să meargă mai departe ținându-se de mână. În luna aprilie a acestui an, prezentatorul TV a anunțat oficial despărțirea de Selina, dar în curând au revenit împreună, semn că au depășit obstacolele și s-au împăcat.

Citește și:

Imaginile postate pe Instagram îi prezintă pe cei doi într-un decor de basm, Victor Slav în diverse costume elegante, iar Selina în rochii de mireasă care i se potrivesc mânușă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a făcut vreun anunț oficial despre o posibilă căsătorie.

Victor Slav, cunoscut pentru căsnicia sa anterioară cu Bianca Drăgușanu, a avut grijă să sublinieze că relația sa cu Selina este diferită. Blondina, care preferă să rămână în umbră, îi este alături necondiționat și a fost descrisă drept sprijinul de care prezentatorul TV avea nevoie.

Mai mult, într-un interviu anterior, Victor Slav a discutat despre posibilitatea de a avea un al doilea copil, subliniind că nu exclude această opțiune și că viața trebuie să-și urmeze cursul natural.

Citește și:

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată «niciodată»”, a declarat vedeta pentru VIVA!.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.