Setari Cookie-uri

Descopera care sunt culorile toamnei 2010

Odata cu incheierea sezonului estival spunem adio soarelui calduros si vacantelor la malul marii. Insa, conform noilor tendinte, vom pastra in garderoba o parte din prospetimea si stralucirea verii.

Odata cu incheierea sezonului estival spunem adio soarelui calduros si vacantelor la malul marii. Insa, conform noilor tendinte, vom pastra in garderoba o parte din prospetimea si stralucirea verii. Paleta cromatica a toamnei anunta nuante extravagante si combinatii de culori cat mai originale. Asadar, pregateste-te sa fii vesela chiar si in zilele mohorate de toamna, imbracata in haine colorate, cat mai stralucitoare.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Oscar De La Renta Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at 583 Park Avenue on February 17, 2010 in New York City. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images) 1. Albastru intens

A fost culoarea verii si nu ne paraseste nici in acest sezon. Insa, de aceasta data il regasim intr-o gama mult mai variata de nuante. De la bleu ciel, albastru marin, pana la indigo. Gratie tonurilor variate, albastru poate fi usor asociat intr-o tinuta monocroma. De semenea, dresurile tip colant in nuante intense de albastru confera un farmec deosebit unei tinute all black. In pus, nu uita de accesorii. O pereche de cercei albastru inchis, ori turcoaz se vor potrivi cu orice rochita imprimata ori camasa office.

Salurile sunt la mare cautare in acest sezon. In zilele reci de toamna, salul se poate transforma intr-un accesoriu must have, care poate redefini orice tinuta. Opteaza pentru esarfe colorate, dar nu le ignora nici pe cele uni. De exemplu, un sal albastru se va dovedi destul de versatil, usor de integrat in orice tinuta. Pe podium, albastrul intens este intalnit in colectiile: Alberta Ferretti, Jill Stuart si Marchesa.

2. Violet

Violetul capata accente puternice, fiind intalnit in nuante variate, deschise de la purpuriu, lavanda, magenta, pana la tonuri extrem de inchise. Aparent o culoare sofisticata, violetul este deosebit, o culoare plina de personalitate. Se asorteaza cu nuante de verde, bej, gri sau mustar. Purtat singur, nu poate trece neobservat, exprimand eleganta si incredere in propria persoana. In plus, datorita componentei sale, violetul poate fi purtat de foarte multe femei, avantajand orice fel de silueta. Contrasteaza placut si cu alte culori deschise ori griuri pastelate. De asemenea, se poate alatura bijuteriilor sofisticate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.