Setari Cookie-uri

Blog kudic: Cum a fost la consultatia astrologica

Am fost ieri la o consultatie cu un psiholog astrolog. Si-am sa va povestesc cum a fost, dar imi incep povestirea printr-o paranteza fiindca mi-e teama ca voi fi considerata dusa cu pluta (ceea ce nu-i departe de adevar).

Sursa: blogul Oanei

Am fost ieri la o consultatie cu un psiholog astrolog. Si-am sa va povestesc cum a fost, dar imi incep povestirea printr-o paranteza fiindca mi-e teama ca voi fi considerata dusa cu pluta (ceea ce nu-i departe de adevar).

Daca m-ai fi intrebat in urma cu maxim doi ani ce parere am despre astrologie, ti-as fi spus ca este o mare escrocherie. Sigur, aceeasi parere o aveam si despre psihologi pana cand unul mi-a redat, de pe-o zi pe alta, linistea si somnul.

In timp insa, lucrand la Kudika si avand de-a face cu absolut tot felul de oameni, am invatat sa nu zic niciodata “niciodata”. Si-am acceptat ca, poate, si astrologia isi are logica ei, ca exista o samanta de adevar in orice si nimic nu trebuie luat de la bun inceput drept fals.

Mai apoi, am inceput sa lucrez cu cei de la Astrodestin si am inceput sa cred in munca lor. Pentru ca si ei, la randul lor, credeau in ceea ce faceau. Si mi-au explicat, in cadrul unui interviu, ca astrologia este si ea o stiinta. Un fel de genetica a personalitatii oamenilor. Ca astrologii nu sunt ghicitori in stele, ca urmaresc niste elemente clare date de momentul nasterii. Si iarasi, m-am gandit ca de vreme ce sunt meteosensibila si depresiva sau nu in functie de pozitia lunii, e posibil ca astrele sa ne influenteze intr-un oarecare grad viata.

Apoi, am primit cadou o astrograma. Nu ma nimerise in totalitate. Dar procentul de “nimereala” era tare bun. Iar in anul ce a urmat acestui dar, n-am putut sa nu observ ca lucrurile mi se intamplau, aproape intocmai cum imi prezisesera partenerii nostri. N-am fost convinsa intru totul, dar am inceput sa cred. Sa cred ca astrele imi pot influenta viata, in ciuda prezentei incontestabile a liberului arbitru, ca exista o predispozitie catre o anumita soarta chiar daca, sunt sigura, avem posibilitate de a o modifica sau nu. Asa cum o persoana poate avea predispozitie pentru a dezvolta un tip de cancer, insa manifestarea neoplasmului depinde de stilul de viata si conditiile de mediu.

Apoi, butonand internetul intr-o zi, am intalnit-o pe Antonia. Si mi-am spus, din nu stiu ce motiv, ca vreau sa o intalnesc. Am fixat o intalnire cu ea. Si iata, abia acum imi incep povestea…

Cand ne-am intalnit, am fost putin derutata. Probabil ca ma asteptam sa aiba bani in par si sa locuiasca intr-un spatiu plin de lumanarele si betisoare parfumate. In schimb, arata fix ca un om normal. A pus mana pe laptop si mi-a cerut data si ora nasterii. Pe monitor i-au aparut niste cifre intr-un program care arata fix ca ciudateniile in care lucreaza baietii nostri de la programare. “Nu-mi place sa calculez, imi explica. Noroc cu programele ca altfel ma lasam de astrologie”. Ma umfla rasul, desi inteleg ca tehnologia a molipsit orice aspect al vietii noastre si ca numai un om care stie ce face nu se fereste sa profite de modernizarea domeniului sau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.