Setari Cookie-uri

Iulia Albu și Mike, noi tensiuni în cadrul America Express: Nu vreau să apar la televizor așa

Iulia Albu și Mike continuă să se certe la America Express, iar tensiunile au ajuns la cote înalte. De această dată, Mike nu și-a putut stăpânii nervii și a țipat la criticul de modă.

"America Express" aduce mereu provocări și tensiuni în viața concurenților, iar ediția de ieri nu a făcut excepție. Unul dintre cuplurile care au trecut prin momente dificile în timpul cursei a fost format din Iulia Albu și Mike. Această pereche a ajuns în Ecuador, unde au avut parte de noi probe solicitante, dar și de certuri aprinse.

În cadrul unei misiuni, echipele au fost trimise la "Școala Kichua," unde au trebuit să învețe noțiuni de bază în limba kichua. Acestea au inclus cântarea imnului kichua și învățarea numerelor în această limbă. Cu toate că majoritatea echipelor s-au descurcat rapid, Iulia Albu și Mike au avut dificultăți în a se sincroniza și de a finaliza cu succes această misiune. În timpul probei, tensiunea dintre cei doi concurenți a ajuns la cote ridicate. Mike a început să strige la Iulia, cerându-i să îl asculte și să se concentreze. Cu toate acestea, Iulia Albu a păstrat calmul și nu a reacționat la ieșirile nervoase ale iubitului ei.

Citește și:

"Poate mă asculți și pe mine," a spus Mike în timpul cursei, dar Iulia Albu a refuzat să se lase implicată într-o ceartă deschisă în fața camerelor de filmat.

"Nu vreau să discut pe cameră, nu vreau să apar la televizor așa," a răspuns ea.

Această ceartă nu a fost primul conflict dintre cei doi în cadrul competiției "America Express." Cu toate că au trecut prin momente dificile, inclusiv o despărțire temporară, cei doi au ales să continue competiția. Cu toate acestea, ei au recunoscut că încă mai au discuții și tensiuni, iar pentru a obține o perspectivă obiectivă, apelează la martori care să le ofere feedback.

"Am chemat martori, că altfel îmi vine să-l omor. Pentru că noi, fiecare în parte, suntem subiectivi," a mărturisit Iulia Albu.

Citește și:

"În principiu, încercăm să ne uităm în tăcere, după care cerem părerea oamenilor cu care am vizionat episodul. E bine să ne ținem departe, dar în același timp să ne uităm și peste umăr. Suntem sarea și piperul, pâinea și jeleul," a adăugat ea, potrivit a1.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.