Setari Cookie-uri

Tatăl Biancăi Censori este îngrijorat de aparițiile fiicei sale și dorește să discute cu Kanye West

Kayne West și Bianca Censori par să aibă o relație cel puțin ciudată, iar tatăl tinerei și-a exprimat public dorința de a sta de vorbă cu rapper-ul, fiind îngrijorat de evoluția fiicei sale.

Bianca Censori, cunoscută pentru aparițiile sale controversate, a stârnit din nou discuții după ce a fost surprinsă purtând o pereche de ciorapi transparenți fără lenjerie intimă. Îngrijorat de direcția spre care se îndreaptă fiica sa, tatăl ei, Leo, și-a exprimat public dorința de a avea o discuție cu soțul acesteia, Kanye West.

Surse apropiate au dezvăluit pentru DailyMail.com că Leo Censori se teme că rapper-ul o îndepărtează pe Bianca de familie și o transformă într-o „marfă de doi bani”. El dorește să discute cu Kanye pentru a înțelege deciziile care afectează viața fiicei sale.

„Leo, tatăl Biancăi, vrea să stea de vorbă cu Kanye și să-l întrebe la ce naiba se gândește când o plimbă pe Bianca ca pe un ponei trofeu gol pușcă. [...]

Citește și:

„Vrea să îl întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele sale, North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate dezbrăcate în ținute încurajate de soții lor. Știe că în niciun caz Kanye nu ar permite așa ceva pentru fiicele sale, așa că nu înțelege de ce ar încuraja acest lucru pentru propria soție”, a spus sursa apropiată a familiei Censori, pentru DailyMail.com

Căsătoria dintre Bianca Censori și Kanye West, anunțată recent, a adus la lumină și aspecte neobișnuite ale relației lor. Se pare că rapper-ul impune un set de reguli rigide soției sale, inclusiv privind vestimentația, pe care acesta i-o alege soției sale, dar și interzicerea comunicării cu familia și prietenii Biancăi. Persoanele apropiate tinerei în vârstă de 29 de ani au încercat să o ajute, însă aceasta refuză să comunice, considerându-i geloși pe faima sa.

Citește și:

„Unii dintre acești prieteni au reușit, în sfârșit, să vorbească cu ea, dar nu este interesată să comunice cu ei. Chiar i-a spus unuia să se ducă naibii când a vrut să o întrebe dacă este bine”, a mai adăugat sursa.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.