Setari Cookie-uri

Pantofi sport in culori pastel: note chic in tinute sport

Atunci cand merg la cumparaturi impreuna cu iubitul meu, primesc de fiecare data aceeasi intrebare: "De ce nu iti cumperi ceva mai colorat?".

Nu imi dau seama daca asteapta un raspuns, pentru ca nu i-l ofer niciodata (nu stiu exact ce sa ii raspund), in schimb chiar ma determina sa imi indrept atentia catre articolele de imbracaminte si de incaltat in culori vii sau cu imprimeuri colorate.

Asa se face ca nu am mai purtat de ceva timp o pereche de sandale sau de tenisi/adidasi negri. Nici macar incaltamintea de iarna nu mai este neagra, ci galben mustar.

Si atat de mult imi place negrul la incaltaminte... Asta e, omul se mai schimba si, zic eu, in bine. Nici vorba de parere de rau, e timp sa port si negru cat vreau si cand vreau.

Pantofi sport in culori pastel pentru tinute de zi cu zi

Sunt convinsa ca ai trecut de momentul in care purtai pantofii sport doar cu pantaloni scurti sau lungi si ca iti place acum sa ii introduci in tinute cu rochii si fuste casual.

Daca faci asta, opteaza pentru pantofi sport in culori pastel.

Citește și:

O sa arati ca o adevarata fashionista intr-o rochie neagra in clos, scurta, asortata cu o pereche de tenisi portocalii si niste ochelari chic.

Pantofi sport in culori pastel

Adidasi Nike

Tenisi Pepe Jeans

Pantofi sport pentru alergat in culori pastel

Nu imi imaginez pantofii sport pentru alergat altfel decat in culori vii.

Pentru vara, tinuta de alergat in parc mi-o inchipui asa: pantaloni scurti verde deschis, bustiera colorata, maiou alb si adidasi pentru alergat verzi.

Pentru toamna, tinuta pentru exercitiile in sala ar arata cam asa: colanti gri, bustiera (ca sa vad abdomenul cum lucreaza si capata forma pe care mi-o doresc) si cei mai comozi pantofi sport lila.

Pantofi sport in culori pastel

Adidasi Puma

Adidasi Reebok


Cand am inceput sa aduc culoare in garderoba am simtit ca am primit culoare si in viata mea. Stii ca atunci cand te imbraci in haine viu colorate iti este indusa si o stare de spirit buna, asa ca de ce sa ne abtinem de la acest rasfat?!

Citește și:

O stare de bine ne este indusa si cand aflam ca magazinele preferate au o perioada cu reduceri. Answear este magazinul online care reduce cu pana la 70% peste 34.000 de produse de calitate de la branduri precum Guess, Pepe Jeans, Calvin Klein, Desigual si Nike. Profita de ocazie si reimprospateaza-ti garderoba de toamna inca de pe acum!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Maridav

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.