Setari Cookie-uri

Povestea care face inconjurul lumii: Barbatul care se intalneste cu o femeie, desi este casatorit!

Nimeni nu il condamna pentru asta. Afla aici de ce!

Jarrid Wilson a ajuns celebru pe internet imediat ce a ajuns sa isi spuna povestea. Toata lumea vorbeste despre asta:

Am o confesiune de facut: ma intalnesc cu cineva, desi sunt casatorit.

Este o femeie incredibila. Este frumoasa, inteligenta, vicleana, puternica… si are o credinta imensa in Dumnezeu. Imi place la nebunie sa o scot la cina, sa mergem la filme, sa ne uitam la tv… si sa ii spun cat este de frumoasa. Nu-mi amintesc cand a fost ultima data cand am fost suparat mai mult de cinci minute pe ea. Zambetul ei imi infrumuseteaza intotdeauna ziua, indiferent de circumstante.

Uneori, imi face vizite neanuntate la locul de munca, imi aduce de mancare sau chiar ma surprinde cu o prajitura facuta special de ea. Nu-mi vine sa cred cat de norocos sunt ca ma intalnesc cu o astfel de femeie chiar daca sunt casatorit. Va sfatuiesc pe toti sa incercati asta – va va schimba complet viata.

Citește și:

Oh! V-am spus ca femeia cu care ma intalnesc este chiar SOTIA MEA? La ce va asteptati?

Doar pentru ca esti casatorit – nu inseamna ca intalnirile tale s-au incheiat.

Trebuie sa ma intalnesc in continuare cu sotia mea chiar daca m-am casatorit cu ea. Vrem sa ne purtam precum doi iubiti chiar daca am spus DA. De prea multe ori vad cum relatiile stagneaza deoarece oamenii se dau batuti si nu fac nimic pentru a isi face partenerul fericit.

Intalnirile pot fi momente in care aflati multe lucruri noi despre cineva intr-un mod unic si special. De ce ai vrea sa nu iti mai dai intalniri? Nu ar trebui sa faci asta. Fluturasii din stomac pe care ii simti la prima intalnire nu trebuie sa se opreasca doar pentru ca anii au trecut. Treziti-va in fiecare dimineata si faceti-va partenerul fericit ca si cum ati fi la primele intalniri. Veti vedea o schimbare radicala in bine in relatia voastra.

Citește și:


Cind vine vorba de orice relatie, comunicarea, afectiunea si sprijinul reprezinta cheia catre fericire. Nimeni nu vrea sa stea in rutina sau sa fie cu cineva care nu isi da interesul pentru ca acea relatie sa fie frumoasa.


Va sfatuiesc sa mergeti la intalniri, sa va rasfatati reciproc, sa iubiti din toata inima si sa intelegeti ca intalnirile nu trebuie sa se termine doar pentru ca ai spus DA
” – este mesajul lui Jarrid Wilson, mesaj care a devenit viral pe internet.

foto interior si prima pagina: cuplu in luna de miere Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.