Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, pregătită să iubească și să devină mamă din nou: Povestea merge mai departe...

După separarea de Victor Vrânceanu, tatăl celui de-al doilea copil al său, Andreea Antonescu este pregătită să își refacă viața. Artista vrea să iubească din nou și să devină mamă pentru a treia oară.

Andreea Antonescu este gata să își redeschidă inima către noi oportunități în ceea ce privește o posibilă relație, după separarea de jurnalistul Victor Vrânceanu. După divorțul de Traian Spak, partenerul său de viață timp de 14 ani, Andreea a început o relație alături Victor Vrînceanu, care, însă, nu a durat prea mult timp. Cu toate acestea, Andreea nu se teme de noi începuturi, iar acum este gata să iubească din nou,

Recent, într-un interviu pentru podcastul „Vin de-o poveste by Radu Țibulcă”, Andreea Antonescu a dezvăluit că își dorește să aibă pe cineva aproape și este pregătită pentru un nou capitol din viața sa. Mai mult, artista se gândește deja și la al treilea copil și se pare că așteaptă cu nerăbdare să fie din nou mămică.

Citește și:

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual îmi fac planuri peste o zi – două”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul „Vin de-o poveste by Radu Țibulcă”, potrivit Click!.

În ciuda provocărilor din viața personală, Andreea Antonescu vrea să se focuseze pe cariera sa muzicală.

„Îmi doresc în continuare să cânt, mă regăsesc în domeniul acesta și îmi place a naibii de tare și vezi, vreau, nu vreau, tot în atenția presei ajung și fără să fac ceva în mod special. Nu sunt o persoană care își expune toată viața personală pe Instagram, eu punctez și postez anumite evenimente care vreau să plece de la sursă și cum aș vrea eu să fie interpretate de toată lumea”, a mai spus Andreea Antonescu în cadrul podcastului.

Citește și:

Andreea și Traian Spak au trăit o poveste de dragoste frumoasă timp de 14 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, pe nume Sienna. Deși despre relația sa actuală cu Victor Vrînceanu, Andreea a preferat să nu ofere detalii, aceasta a împărtășit doar cuvinte pline de recunoștință și apreciere pentru Traian. În ceea ce privește perspectivele unei împăcări, artista a mărturisit că viața este plină de surprize care pot schimba orice scenariu.

„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. – face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, a povestit Andreea Antonescu, în cadrul unui interviu recent, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.