Setari Cookie-uri

Mai multe femei s-au enervat cand au vazut cum isi plimba aceasta mamica fetita

Cateva femei de pe strada s-au simtit deranjate de faptul ca aceasta mamica se plimba cu fiica ei intr-un ham. Raspunsul mamicii?

Haideti sa va povestesc ceva. Eu si copiii mei mergeam la o plimbare. Dintr-o data, am dat de cateva femei nebune care s-au simtit super deranjate de faptul ca imi tineam fiica intr-un ham (ele l-au numit "lesa"). Ele au continuat sa se tina dupa noi si sa ma strige in fel si chip in fata copiilor mei pentru ca eram un "agresor de copii".

Toate aceste critici m-au durut ca mama... mai ales ca au fost spuse in fata copiilor mei dragi.

Haideti sa lamurim cateva chestii: Niciodata nu voi fi o mama rea. Voi, femei care nu aveti ce face si incercati sa aratati cu degetul mamele de pe strada pentru ca nu stiu cum sa isi creasca copiii, trebuie sa invatati sa va uitati mai intai in gradina voastra si apoi sa comentati despre viata altor oameni.

Acest ham pe care il poarta fiica mea este sa imi tina copilul in conditii de siguranta in timp ce mergem pe jos. Este un copil de trei ani, incapatanat, care nu vrea sa se plimbe intr-un carucior si nici nu vrea sa fie tinuta de mana. Asa ca... ce ar trebui sa fac? Sa o las sa isi riste viata? Sa o oblig sa ma tina de mana daca ea nu vrea?

Citește și:

Nu, nici vorba! Ce se intampla daca ea decide sa imi dea drumul la mana si sa o ia la fuga in fata unei masini? Ce fac atunci? V-ati gandit la asta? Nu, nu v-ati gandit.

V-ati gandit vreodata cat de sigur este acest ham? Bineinteles ca nu. Voi doar ati tipat la mine ca sunt o mama nebuna si ca imi tratez copilul precum un caine.

Dar intrebarea mea este: de ce cainii stau in lesa? Din motive de siguranta pentru ei si pentru altii. Nu, copilul meu nu este un caine. Ea este jumatate din motivele pentru care ma simt cea mai fericita femeie din lume.

Ar trebui sa va ganditi mai bine inainte de a spune ceva si de a jigni pe cineva.

sursa material + foto interior si prima pagina: Cyndi Adams, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.