Setari Cookie-uri

Video: Vanessa Paradis, imaginea H&M

Vezi aici cat de frumoasa este actrita!

Vanessa Paradis este noua imagine a colectiei Conscious lansate de brandul H&M, actrita si cantareata, care apare si pe coperta celui mai recent numar al revistei Vogue din Marea Britanie, semnand un contract pe termen lung "pentru un viitor al modei mai sustenabil", informeaza vogue.co.uk, potrivit Mediafax.

Paradis prezinta colectia vestimentara de dama, care cuprinde haine si accesorii de camping si va fi disponibila in magazinele brandului incepand cu luna martie. Atat hainele, cat si accesoriile sunt realizate din materiale durabile, precum bumbacul organic, tencel - un material biodegradabil facut din celuloza - si poliester reciclat.

In paralel cu aceasta colectie, H&M a lansat alte doua linii similare, una destinata copiilor si cealalta pentru barbati.

"Imi place implicarea in ceva atat de important precum colectia Conscious a brandului H&M. Incerc sa fac tot posibilul sa cumpar responsabil, asa ca hainele vintage ocupa o mare parte a garderobei mele. Iubesc acest stil care, in plus, este si unul eco-friendly, pentru ca mie imi place sa refolosesc articole vestimentare mai vechi", a spus Vanessa Paradis.

Citește și:

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.