Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, sfat pentru Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan: Asta e cel mai important

Ilinca Vandici i-a dat un sfat lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan, într-unul dintre interviurile sale. Nu au apucat să discute el, dar urmează să o facă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa a fost oprit de către oamenii legii, supus unui test cu un Drug Test care a ieșit pozitiv și nici faptul că, după două săptămâni, a postat un video în care și-a recunoscut fapta. Mai multe persoane publice și-au dat cu părerea despre cele întâmplate, iar Ilinca Vandici a fost și ea rugată să discute pe marginea acestui subiect sensibil.

Prezentatoarea de la Kanal D l-a avut invitat, cu ceva vreme înainte de această întâmplare nefericită, în podcast-ul pe care îl moderează ăe YouTube. În cadrul filmării respective, cei doi au purtat o discuție interesantă pe marginea mai multor teme de interes pentru toată lumea, dar mai ales pentru fanii vloggerului.

Întrebată dacă a reușit să discute cu artistul, după ce a fost prins drogat la volan, Ilinca Vandici a recunoscut că încă nu s-a întâmplat lucrul acesta, dar că va face asta, după ce va vedea răspunsul pe care el l-a postat pe YouTube, în urma rezultatelor analizelor. De asemenea, ea i-a oferit și un sfat lui Dorian Popa, din punctul ei de vedere fiind cel mai important ca el să petreacă mai mult timp singur, pentru a se putea gândi la ceea ce a făcut și pentru a se liniști.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.