Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate după ce Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Vedeta a fost și ea testată cu aparatul

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre situația complicată prin care trece acum Dorian Popa. Ce a zis despre îndrăgitul influencer, după ce acesta a recunoscut că s-a drogat, înainte de a urca la volan. De asemenea, vedeta a fost și ea testată cu aparatul Drug Test.

În cursul zilei de ieri, Dorian Popa a postat un video pe canalul său de YouTube în care a recunoscut că s-a urcat drogat la volan, din cauza faptului că trece printr-o perioadă nu tocmai ușoară din viața sa. Despărțirea de Babs l-a afectat foarte tare și și-a dorit să aibă parte de niște momente de liniște și relaxare, fără a se mai gândi la consecințe. Acesta este conștient că a fost una dintre cele mai mari greșeli din viața sa și consideră că nu are scuză pentru ceea ce a făcut.

Deși unele persoane publice l-au criticat pentru fapta sa, altele au sărit în apărarea lui, iar printre cele care au fost de părere că fiecare om are dreptul să aleagă ce vrea să facă în viața lui s-a aflat și Bianca Drăgușanu. Vedeta a transmis că îi pare rău de faptul că este nevoit să suporte una ca asta, mai ales că este un om care a muncit din greu pentru tot ceea ce are la momentul actual și mai crede că nu ar trebui să fie judecat atât de aspru de către oamenii care nu știu nimic despre el.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.