Setari Cookie-uri

7 Lucruri ce nu iti pot lipsi din geanta

In geanta unei femei se ascunde un univers intreg...

Desigur, bagajul tau zilnic depinde de modelul si dimensiunile gentii pe care o porti cu tine.
Insa, orice ar fi, nu iti pot lipsi din geanta cateva instrumente: unele tipic feminine, altele necesare oricarei persoane ce apartine societatii contemporane.

Pentru a nu te aglomera, totusi, indesand in poseta orice crezi ca ar putea fi folositor la un moment dat, limiteaza-te la lucrurile cu adevarat necesare pe care urmeaza sa ti le enumar.

In primul rand, orice fata sau femeie ar trebui sa aiba in geanta (poseta, rucsac etc), un absorbant (sau tampon, dupa preferinte) si un pachet de servetele nazale. Uneori, putem avea surprize neplacute pentru care este bine sa fim pregatite oricand, nu crezi? Asadar, pune cate unul din fiecare... in fiecare geanta pe care o detii.

1. Portofelul, prietenul femeilor independente financiar

Trecand la lucruri mai serioase, trebuie sa ai grija sa nu iti uiti portofelul, chiar daca nu planuiesti sa il folosesti: e bine sa il ai acolo.

Citește și:

Portofele sunt dintre cele mai dragute si mai utile accesorii. Asa este si cel disponibil pe site-ul FashionUp.ro, Portofel VVB-9990 – maro cu model floral, din material sintetic si polyester, la pretul de 29, 99 de lei.

Daca preferi un portofel din piele, s-ar putea sa iti placa portofelul Peyton, disponibil pe site-ul TheBagShop.ro la pretul de 35 de lei.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.