Setari Cookie-uri

Accesorii must-have pentru vara

O tinuta aparent banala poate fi pusa in evidenta cu ajutorul accesoriilor potrivite. De aceea putem spune ca accesoriile reprezinta cel mai simplu mod pentru a ne personaliza stilul.

O tinuta aparent banala poate fi pusa in evidenta cu ajutorul accesoriilor potrivite. De aceea putem spune ca accesoriile reprezinta cel mai simplu mod pentru a ne personaliza stilul.

Odata cu venirea verii, alegem sa purtam tinute simple, cat mai vaporoase. Asa ca trebuie sa fim atente la alegerile pe care le facem daca vrem sa iesim din anonimat.

Bijuterii


Dintotdeauna bijuteriile au fost slabiciunea femeilor. Anul acesta, fie ca ne referim la cercei, inele, coliere sau bratari, designerii ne-au lasat sa alegem dintr-o gama extrem de variata de materiale, forme si dimensiuni.

Asadar, nu –ti fie teama sa indraznesti si poarta coliere cat mai lungi, pe care le poti da de mai multe ori in jurul gatului, din materiale metalice (culori: auriu sau argintiu), cercei lungi, in nuante vii si bratari sofisticate, cu numeroase detalii precum pietre, solzisori suprapusi sau margele.

Genti

Posete si iar posete. Cine nu isi doreste un numar cat mai mare de posete? Si chiar daca avem, nu-i asa ca inca mai vrem?

Se pare ca pentru perioada verii creatorii s-au jucat atat cu culoriile, predominant fiind rosu, cat si cu modelele.

Asadar indrazneste sa alegi genti in culori nude sau stralucitoare, cu franjuri sau cu lant. Plicul ramane in tendinte si in acest sezon. Poate fi fara curea, pentru o tinuta eleganta, sau, cu curea subtire(purtat pe o parte) pentru o tinuta casual.

Ochelarii de soare

Pe langa faptul ca te protejeaza de lumina puternica a soarelui, ochelarii reprezinta si un accesoriu cu ajutorul caruia iesi in evidenta.

Daca optezi pentru o tinuta casual, poti alege dintre ochelarii cu rame mari, colorate sau negre, sau cei aviator. De asemenea, daca alegi sa te imbraci elegant, poarta o pereche de ochelari retro, supradimensionati sau wayfarer .

Palarii

Indrazneste sa iesi din tipare si poarta palarii. Acestea sunt foarte practice (protejeaza capul si parul de soare) si, de asemenea, pot fi purtate de orice femeie (indiferent de forma fetei). Anul acesta tendintele in materie de palarii sunt diverse. Daca ti-e teama sa experimentezi te poti inspira de la vedete precum Victoria Beckham, Lady Gaga sau Carla Bruni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.