Setari Cookie-uri

7 pacate: Jurnal de sex pentru o saptamana fierbinte

Revigoreaza-ti viata sexuala printr-un maraton erotic.

Nu permite rutinei sa se instaleze in relatia ta. Fii inventiva si innebuneste-l in dormitor. Pregateste-i iubitului tau un program special pentru o saptamana fierbinte de neuitat.

Luni : Sex anti-stres

Prima zi a saptamanii este tensionata.Chiar daca duci dorul weekend-ului fierbinte, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi partenerul. Alarma ceasului desteptator sigur nu il excita dis-de-dimineata, asadar ofera-i un alt fel de supliment anti-stres. Trezeste-te inaintea lui si anunta-l ca i-ai pregatit micul dejun mai devreme. Intre timp, lasa mancarea si pregateste baia pentru o atmosfera fierbinte.

Nu-ti face griji, cu siguranta va uita foame si inainte sa ajunga sub dus va avea deja simturile trezite. Limitati-va la o baie scurta, dar pasionala. Hormonii fericirii eliberati dupa o partida de sex la dus or sa va asigure un zambet larg pe fata toata ziua.

Citește și:

Jurnal de sex pentru o saptamana fierbinte

sursa foto:

www.shutterstock.com - 63261310

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Marti: Tandru si romantic

Dupa sexul spontan urmeaza o noapte pasionala. Daca in timpul zilei ati reusit sa va ignorati gandurile necurate starnite de dimineata, acum este momentul sa dati frau liber fanteziilor. Ademeneste-l rapid la o cina romantica si serveste-i un desert mai special. Da-i de inteles din timpul mesei ca il asteapta o surpriza.

Cum? Nu pastra tinutele sexy doar pentru iesirile la restaurant. De asemenea, nu uita sa-ti pui o lenjerie fina si de aceasta data lasa-l pe el sa preia controlul. Sigur isi va dori sa sara peste felul doi, dupa o privire cu subinteles.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.