Setari Cookie-uri

AICI ai toate ofertele de Black Friday 2017! Afla-le din timp!

Pentru unii dintre noi o zi ca oricare alta sau chiar un chin in care alergam sa prindem la oferta tot ce e mai bun si avem (sau nu?) nevoie, pentru altii – o adevarata „sarbatoare” a reducerilor, data fiind si perioada de iarna pe care o preceda, Black Friday – cel mai mare eveniment de reduceri din an, se apropie cu pasi repezi.

Ba unii retaileri au furat deja startul si au inceput campaniile de promotii. Si ca sa nu obosesti cautand cele mai bune preturi din magazin in magazin, am adunat noi de pe acum pentru tine cele mai bune oferte. Si ti le vom prezenta zilnic mai jos.

UPDATE: Black Friday I in Romania s-a incheiat, dar urmeaza noi si noi promotii in Black Week si multi retaileri continua deja numeroase campanii cu oferte. Iata lista cu cele mai importante reduceri actuale de la cele mai mari magazine online din Romania:

  • eMAG continua seria de reduceri cu o noua campanie: November Hot Deals - cu reduceri de pana la 40% la toate categoriile din shop.
  • Flanco online are Discount Days pana in data de 26 noiembrie, cu reduceri de pana la 60% la tot ce ai nevoie pentru casa si ingrijire personala.
  • Black Week la Fashion Days toata saptamana, pana in weekend inclusiv, cu mega reduceri de pana la 90 % la cele mai renumite branduri de haine, incaltaminte si accesorii.
  • ANSWEAR are inca reduceri de Black Friday de pana la 70% la categorii din intregul shop online. Toata saptamana de BLACK WEEK, dar fii pe faza, cu siguranta urmeaza promotii si inainte de Craciun! In plus, la ei gasesti un challenge - poti castiga un Fiat 500 si unul dintre cele 18 carduri cadou / vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 RON. In plus, oricine va trimite cererea de intrare in concurs, va primi 100 RON in answear.club, la inscrierea si pe site, in club.
  • ZOOT - continua si in Black Friday 2 cu promotii la haine si incaltaminte de firma pentru femei si barbati. Weekendul acesta, de vineri incepand: 24-26 noiembrie te bucuri de ZootOferte!
  • Black Friday la Orange, in shopul online, a inceput de BF valul I, cel obisnuit, si continua pana pe 29 noiembrie, ocazie excelenta sa iti iei cadou un telefon nou de sarbatori, cu sau fara abonament. Sau, de ce nu, sa-l oferi cadou celor dragi.
  • Si la AVON online continua campania de reduceri de Black Friday - Beauty Days pana in 29 noiembrie cu oferte la cosmetice si parfumuri, produse de machiaj - de pana la 70% reducere.
  • CHICCO: In perioada 23.11-06.12.2017 desfasoara o campanie cu reduceri la jucarii si fashion pentru copii si mamici cu bebei, cu pana la 50% discount. Bineinteles, pana la final de noiembrie ramane valabila si campania promo "Chicconomii" - vezi mai jos informatiile.
  • Lensa - cel mai mare magazin online de branduri renumite la lentile de contact - cosmetice, cu sau fara dioptrii, precum si la ochelari de soare de firma si rame de ochelari de vedere de la branduri mari, are Black Friday toata luna noiembrie, asadar gasesti ce ai nevoie in materie de optica pana pe 30 noiembrie, la preturi imbatabile.

Reduceri la cadouri in magazinele online. Idei de cadouri potrivite oricui

Si pentru ca e o perioada a cadourilor, urmeaza zile onomastice ca Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Stefan, Sf Vasile, Sf. Ion, dar si ocazii de a oferi cadou de sarbatori de iarna tuturor celor dragi, te sfatuim sa urmaresti aceste magazine online cu oferte la cadouri amuzante si simpatice, dar si la obiecte cu mesaje personalizate, de la tricouri, cani si alte lucruri simpatice:

Citește și:
  • Mindblower - unul dintre cele mai mari magazine online cu cadouri amuzante si pline de distractie, pentru toate categoriile. Chiar il recomandam pentru cadouri memorabile de Secret Santa, de zile onomastice, de Mos Nicolae si daruri funny de Mos Craciun. Au si o posibilitate de sortare de tip Gift Finder pentru ca tu sa gasesti cat mai usor cadoul potrivit in functie de cui vrei sa il daruiesti. ;)
  • Idea Plaza - un alt magazin cu cadouri si tricouri personalizabile sau cu obiecte care pot fi personalizate. In plus, pe 24 noiembrie in acest magazin online se organizeaza un Black Friday autentic.
  • Tshirt Factory sunt principala destinatie cand vine vorba de tricouri personalizate si alte textile. Vei gasi la ei categorii de tricouri cu mesaje amuzante, cu citate, pentru fiecare persoana in parte. Au inclsuiv categorii de tricouri cu mesaje create de vedete din Roamnia, bloggeri sau vloggeri cunoscuti de la noi.
  • Tiparo - la fel, un alt magazin online unde gasesti cele mai simpatice tricouri cu mesaje personalizate, perfecte de oferit cadou perioada aceasta. Cel mai important: la ei gasesti si seturi de tricouri cu mesaje simpatice pentru intreaga familie. sau seturi de tricouri amuzante pentru cuplu. :) Si nu numai tricouri, tot felul de stickere de perete si alte obiecte distractive ce pot fi personalizate. Arunca un ochi acolo si vezi ce ai nevoie!

Uite si cateva sugestii de cadouri si sfaturi pentru a darui celor dragi cele mai potrivite cadouri, in functie de personalitatea destinatarului si de ocazie:

Citește și:

👉 Idei de cadouri pentru sarbatoritii de Sfantul Andrei

👉 Idei de cadouri de Secret Santa

👉 Sugestii de cadouri pentru Mos Nicolae

S-ar putea ca printre prietenele tale sa ai si persoane cu personalitate puternica si carora ti-e foarte greu sa le oferi mereu cele mai potrivite cadouri. Iar pentru ca un cadou il oferi ca sa placa in primul rand destinatarului, trebuie sa te asiguri cu tot ce poti ca ai exact ceea ce trebuie si isi doresti ca sa ii daruiesti ceva pe masura asteptarilor si a dorintelor.

Asa ca o idee buna ar fi sa alegi un cadou potrivit in functie de zodie. Nu te preocupa de asta, am cautat noi in avans cele necesare si iti lasam mai jos lista de idei de cadouri potrivite pentru fiecare zodie in parte. ;) Tu doar grabeste-te sa iei ce trebuie!

👉 Cadouri potrivite pentru zodia BERBEC

👉 Idei de cadouri pentru zodia TAUR:

Citește și:

👉 Cadouri potrivite pentru zodia GEMENI

👉 Sugestii de cadouri pentru Rac:

👉 5 cadouri potrivite pentru zodia LEU

👉 Sugestii de cadouri pentru zodia FECIOARA

👉 Cadouri potrivite pentru zodia Balanta

👉 Idei de cadouri pentru zodia Scorpion

👉 Ce cadouri poti oferi unui Sagetator?

👉 Idei de cadouri pentru zodia Capricorn

👉 Sugestii de cadouri pentru un Varsator

👉 Cadoul potrivit pentru zodia Pesti

UPDATE:

👉URMARESTE LIVE DIN WAR ROOM-UL EMAG CE SE INTAMPLA IN TIMP REAL IN SPATELE MARELUI RETAIL DE BLACK FRIDAY - CUM DECURGE TOT!

UPDATE:

Fii la curent cu cele mai importante reduceri si oferte si in cadrul evenimentului online, creat de Black Friday 2017 in Romania, special pentru tine:

Citește și:

Update 18.11.

eMAG continua ofertele de Black Friday cu Crazy Days - inca 3 zile de reduceri la fel de mari

843.000 de produse au fost comandate pana la ora 17:00 in cadrul magazinului online eMAG - un numar record de produse in istoria retailerului, produse la oferta Black Friday vandute in doar 9 ore. Insa desi Black Friday s-a mutat, ofertele continua la eMAG. Urmeaza inca 3 zile de reduceri masive de Crazy Days.

Iata cateva din produsele in oferta eMAG dupa Black Friday care merita atentia:

Vezi oferta Crazy Days eMAG

[UPDATE 13.11.2017]

Black Friday 2017 la eMAG: oferte la bilete de avion ieftine, aur si chiar... bani

eMAG tocmai a dezvaluit o mare parte din informatiile referitoare la oferta de Black Friday 2017. Retailerul va avea 2 milioane de produse la reducere, spre deosebire de 1,1 milioane de produse cate au fost anul trecut. Ca in fiecare an, compania va avea la vanzare cateva produse „surpriza”, precum:

  • monede din aur de 22 de karate
  • lingouri de aur de 24 de karate
  • autoturisme – de la 7.000 de euro la 180.000 de euro.
  • motociclete si alte vehicule din aceasta categorie
  • ceasuri si bijuterii de lux – Teilor, Cellini si Galt
  • abonamente cu voce, date, SMS nelimitat cu 50% reducere cu primul an la DIGI Mobil (in parteneriat cu aceasta companie de telecom). Oferta este limitata la 3.000 de abonamente.
  • bilete de avion, prin vouchere de 100 euro la pret de 50 de euro, prin TAROM.
  • bilete la evenimente – Electric Castle, Formula 1, concerte, dar si pachete turistice – sejururi in Delta Dunarii, sejururi de vara, dar si la Disneyland.
  • abonamente medicale la Regina Maria si la Just Smile (cabinet stomatologic).
  • BANI - este vorba de factul ca fidelitatea este recompensata si primesti inapoi pana la 10% sub forma de puncte pentru toate cumparaturile pe care le faci. In plus, primesti un bonus de 500 de lei la prima cumparatura pe care o faci, de minim 1.000 de lei.
  • antichitati: produse vechi de valoare

De asemenea, este important sa stii ca eMAG a introdus o oferta de 60 de rate fara dobanda, prin toate cardurile de cumparaturi ale Raiffeisen Bank. Practic, la produse de 6.000 de lei, clientul plasteste 100 de lei, lunar. Cu celelalte banci, compania ofera intre 12 si 24 de rate.

Citește și:

Ce produse „obisnuite” vor fi in oferta eMAG de Black Friday?

Pe langa produsele vedeta de mai sus care merita din plin urmarite in oferta de Black Friday eMAG, vor mai fi la promotie si produse „obisnuite”, adica dintre cele pe care le gasesti constant in marele magazin online. Astfel, retailerul a anuntat ca va vinde in Vinerea Neagra:

  • 50.000 de televizoare cu reducere de pana la 50%;
  • 60.000 de smartphone-uri – de la telefoane din zona de jos, pana la cele mai scumpe;
  • 25.000 de laptopuri – exista o baza importanta de clienti care schimba laptop-ul si exista si cerere noua din piata;
  • 20.000 de frigidere
  • 150.000 de electrocasnice mici – cea mai mare crestere din punct de vedere al interesului clientilor, conform unui studiu comandat de eMAG;
  • 200.000 de produse fashion – special pentru eMAG, categoria cea mai dinamica, cu cea mai mare crestere. Pariez ca in 5 ani, va fi categoria numarul 1 in eCommerce, ca valoare;
  • 150.000 de parfumuri si cosmetice;
  • 150.000 de jocuri si jucarii;
  • 25.000 de anvelope;
  • 150.000 de produse pentru casa si gradina, crestere peste 100% de la an la an.

Urmareste oferta eMAG din timp

Black Friday 2017: reduceri la haine si incaltaminte in magazinele online

Update 18.11.2017:

Black Friday s-a incheiat la Fashion Days, insa reducerile continua tot weekendul cu OFERTE la branduri celebre de Black Weekend! Iata o parte din articolele vestimentare care sunt in oferta de dupa BLack Friday la Fashion Days!

reduceri la piese vestimentare de firma dupa Black Friday

Vezi mai multe

UPDATE 17.11.2017

✌️ Vezi si 15 articole vestimentare de firma care merita achizitionate in acest moment!

👉 Fashion Days: update - stocuri suplimentare si comenzi de 14 mil. de lei, cu 4% mai mult decat in 2016

Fashion Days: Black Friday 2017 a inceput cu o crestere a comenzilor in aplicatia de mobil de 55% fata de anul trecut

Rezumatul filmului la Fashion Days de Black Friday 2017 pana acum:

  • Peste 47.000 de comenzi plasate in primele 12 ore de la startul campaniei
  • 150.000 de produse comandate pana la ora 09:00
  • Cel mai scump produs vandut este o geanta Prada, in valoarea de 6.378 de lei
  • Cea mai mare comanda a fost in valoare de 8.554 de lei, a cuprins 3 produse si a fost plasata in aplicatia de mobil
  • 75% dintre comenzi au fost plasate în aplicatia de mobil Fashion Days
  • Clientii Fashion Days au economisit 16 milioane de lei pana la ora 09:00

A fost un numar record de vizite si comenzi plasate la Fashion Days. Achizitiile speciale de Black Friday au fost in topul preferintelor clientilor. Valoric, 12% dintre produsele comandate pana la ora 09:00 au fost articole din categoria produselor de lux.

Fashion Days a pregatit peste 1 milion de produse, cu discounturi de pana la 90%, pentru campania de Black Friday din acest an.

Fashion Days Black Friday 2017 in cifre:

De la startul campaniei si pana la ora 09:00, in aceasta dimineata, aplicatia si siteul au fost vizitate de 650.000 de ori, in crestere cu 55% fata de anul trecut

40.000 de clienti simultan in aplicatie si pe site, de 3 ori mai mult decat anul trecut, pana la aceasta ora

Au fost înregistrate 47.000 de comenzi, dintre care 75% au fost plasate direct in aplicatia de mobil

Valoarea comenzilor inregistrate pana acum este de 14 milioane de lei, in crestere cu 40% fata de anul trecut

21% din totalul platilor a fost realizat cu cardul, 61% dintre acestea au fost cu VISA

Numarul de produse comandate este de 150.000, cu 50% mai mare decat anul trecut

Cele mai multe comenzi au fost plasate din orasele: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi

Comenzi Fashion Days de Black Friday:

Cea mai mare comanda a fost plasata in aplicatia mobila, in valoarea de 8.554 lei lei, iar cosul a cuprins 3 produse.

Cel mai scump produs vandut pana la ora 09:00 a fost o geanta Prada, cu pretul de 6.378 lei

Recordul de produse in cos apartine unui client, care a comandat 48 de produse intr-o singura comanda plasata în aplicatia de mobil

Vanzari pe categorii vedeta:

Valoarea cumulata a comenzilor pentru produsele de lux este de 170.000 de lei

Peste 8.000 de comenzi au plecat deja catre clientii care au facut achizitii in primele ore de la startul campaniei.

Top trei categorii de produse cu cele mai multe comenzi plasate: jachete, pulovere, rochii, cizme, ghete

Top branduri cele mai comandate: United Colors of Benetton, Trespass, Desigual, Diesel, Napapijri, Nike, Puma, Zee Lane, UGG, Pepe Jeans London

UPDATE 16.11.2017

Fashion Days tocmai a anuntat primele 15 produse in oferta Black Friday 2017 la reducere. Iata-le mai jos:

Dupa cum reiese din lista de mai sus, Fashion Days a acordat anul acesta o foarte mare atentie categoriei de incaltaminte de sezon (botine si ghete pentru femei, ghete si pantofi din piele pentru barbati), dar si gecilor pentru barbati si pantalonilor. Concentreaza-ti atentia pe aceste piese vestimentare de firma si fa-ti garderoba de iarna de Black Friday! :)

Black Friday 2017 la Fashion Days cu reduceri la incaltaminte si haine de firma

Vezi oferta in timp real

In magazinele online cu haine moderne, s-au anuntat deja reducerile anului, doar perioada de campanie Black Friday 2017 difera de la magazin la magazin. Asadar, „Sarbatoarea Ofertelor” este celebrata de retailerii in fashion astfel:

  • Fashion Days - cel mai mare retailer de fashion din Romania, va incepe Black Friday anul acesta inca din 16 noiembrie, cu cateva ore inainte de data oficiala a marelui eveniment, 17 noiembrie. Ca in fiecare an, magazinul online a anuntat produsele surpriza ale celui mai asteptat eveniment de reduceri al anului: diamante si genti Prada si Montblanc, ceasuri Carl F. Bucherer, bijuterii cu diamante si pietre pretiose Clogau.

reduceri la haine si bijuterii cu diamante

Vezi mai multe oferte

La categoria de haine si incaltaminte de firma, la Fashion Days de Ziua Internationala a Reducerilor in Romania, vei avea ocazia sa iti achzitionezi produsele mult dorite din peste 1 milion de articole vestimentare si accesorii care se vor afla la mare discount, de pana la 90%. De pilda, preturile la genti si rochii vor porni de la 59 lei.

In oferta Fashion Days, gasesti in permanenta accesorii, incaltaminte si haine de firma pentru barbati, femei si copii, precum si articole de home & deco de la branduri renumite in lumea intreaga. Cea mai mare varietate de haine si branduri o gasesti aici.

  • Bogas, un magazin online cu haine pentru femei produse in Romania, la preturi bune in tot timpul anului, va avea cea mai mare campanie de reduceri din an in in perioada 17-31 noiembrie.
    Toate categoriile din acest magazin vor avea in acest interval o extra reducere de 20-80% fata de preturile actuale. Iata mai jos cateva piese care sigur vor fi la preturi speciale si care merita urmarite:
    rochie de ocazie ieftine de Black Friday
    Vezi mai multe rochii in oferta
  • Inpuff - retailerul online cu haine pentru femei si rochii create in Romania si Moldova, de la branduri ca Artista, Atmosphere Fashion etc, vine cu reduceri una si una, de pana la 70% la o gama cat mai variata de produse, in perioada 17-19 noiembrie. Atentia insa ramane pe rochii elegante, din materiale cat mai pretioase si atragatoare, pentru toate gusturile.
  • Outliers - sunt de urmarit in special rucsacurile in imprimeuri cat mai simpatice si rochiile moderne!
  • 👉 Chic Diva - magazin cu haine fabricate in Romania, de la rochii deosebite si paltoane, veste - produse care merita interes perioada aceasta si nu numai in acest magazin virtual. Pe langa obisnuitele produse, ChicDiva va include in categoria de Black Friday si produse noi ca si mai vechi incepand de la 19 lei!

black friday la haine si articole produse in Romania

Vezi oferta Black Friday la Chic Diva

Alte beneficii:

  • fiecare colet in urmatoarea perioada care va fi expediat o sa contina un cadou misterios pentru fiecare client, acest lucru fiind specificat in paginile de produs.
  • Limita care trebuie atinsa pentru a beneficia de transport gratuit a fost scazuta de la 390 la 250.
  • Dy Fashion organizeaza BLACK FRIDAY incepand din aceasta seara (n.r. - 16.11.2017) la orele 22:00, si se vor mentine reducerile pana duminica seara, 19 noiembrie, la final de zi, ora 23:59. Produsele sunt listate deja, insa procentele de reducere vor fi marite.

1000 de produse la reducere si peste 4000 de articole in stoc aflate la reduceri: rochii elegante si de seara, costume de dama, pantaloni, bluze de femei etc.

Reducerile vor fi intre 20 si 70% .

Mare majoritate a produselor vor fi reduse cu 50%.

Reducerile vor fi valabile si saptamana viitoare pe parcursul ei

  • si in grupul Otter ne asteapta inca incaltaminte pentru barbati si feimei - modele si tipuri variate - la preturi imbatabile:
    👉 Salamander Shop
    👉 Otter Shop
    👉 Aldo Shop
    👉 Tezyo
  • incaltaminte de sezon si nu numai, de calitate, pentru femei si barbati se gaseste si in oferta de Black Friday de la Modlet - inclusiv producator de pantofi realizati in Romania, din piele naturala. In plus, incaltamintea pe care o gasesti la reducere in cadrul acestei campanii este moderna si in tendinte, magazinul incercand sa tina pasul cu moda si sa mentina totusi ghete si cizme de sezon la preturi foarte mici.
    Incaltamintea de sezon rece se afla la reducere de pana la 60% in perioada 6-20 noiembrie 2017.
    UPDATE: Modlet continua campania de reduceri a incaltaminte de Black Friday pana in 25 noiembrie.

    incaltaminte de sezon rece la reducere de Black Friday 2017
    Vezi si alte modele

Alte magazine de haine si incaltaminte cu oferte una si una de Black Friday 2017, pe care merita sa le urmaresti:

Black Friday 2017 cu oferte la genti si posete, rucsacuri sau genti de voiaj - pentru femei sau barbati

Black Friday ramane un eveniment de neratat si daca esti in cautarea unor genti sau posete feminine, din piele naturala preferabil, de firma, la preturi bune. De altfel, nu doar gentile merita atentia, ci si rucsacurile, mai ales ca anul acesta a fost anul lor in tendinte.

La fel, poate esti in cautarea unei genti sau serviete potrivite pentru el, ca sa i-o oferi cadou, asa ca urmareste cu atentie si rafturile virtuale cu oferte la genti pentru barbati. De asemenea, multe magazine online de genti si posete sau accesorii de tot felul, comercializeaza si genti de voiaj, un mare atu daca esti in cautarea unor trollere si alte genti de calatorii, ca tot urmeaza minivacanta de 1 Decembrie.

Asadar, iata mai jos ce magazine de genti si posete si-au anuntat campaniile de Black Friday 2017:

  • Karine - magazinul online comercializeaza genti si posete din piele naturala pentru femei, de la branduri renumite, dar si genti si portofele pentru barbati, precum si genti de voiaj. Tot la ei gasesti si rucsacuri, serviete, genti de laptop si mape de documente, toate din piele premium, dar si alte accesorii. Anul acesta, la toate aceste categorii de produse, vei avea reducere de 25% de Black Friday - la toate produsele din site (mai putin cele reduse deja in categoria Reduceri) in perioada 17.11.2017 (seara) - 03.12.2017 (dimineata), folosind codul BFK la plasarea comenzii.

reduceri la electrocasnice de Black Friday la evoMAG

Vezi oferta evoMAG de Black Fiday

[UPDATE 11.11.2017] In ceea ce priveste laptopuri second hand sau PC-uri reconditionate / refurbished de Black Friday, s-a anuntat deja o campania de Vinerea Neagra pe masura celei de anul trecut, cu reduceri mari, in perioada 17-19 noiembrie.

Iar daca nu ai suficienti bani de un monitor, calculator sau laptop nou, sa stii ca ai oferte bune de Black Friday si la laptopuri second hand sau refurbished. Gasesti online deja in oferta de Black Friday Warm up. Adesea acestea sunt prea putin spre deloc utilizate si ai sansa sa gasesti produse care sa functioneze excelent, ca noi, la bani mult-mult mai putini, asa ca bucura-te de ocazie, mai ales acum, cand se gasesc calculatoare si laptopuri second hand sau refurbished la preturi mici de tot!

Black Friday 2017 la produse pentru casa si decoratiuni: preturi mici la mobilier si accesorii de home & deco

In perioada 17-19 noiembrie, cele mai mari discounturi din an vor fi disponibile si la piese de mobilier si alte articole pentru casa si decoratiuni, asadar pregateste-te de preturi mici la tot ce ai nevoie pentru casa, daca vrei sa-ti redecorezi sau mobilezi „cuibul” cu tot ceea ce ai nevoie. Afla ce magazine online cu piese de mobilier si artiole pentru casa si decor merita urmarite in aceasta perioada a anului, dar nu numai.

reduceri la mobila si articole pentru casa si decor

Vezi reducerile Somproduct

In perioada de Black Friday, merita sa urmaresti cu atentie ofertele din magazinele de home & deco la:

De asemenea, pentru amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala din cele mai diverse tipuri (ardezie, marmura, travertin, granit, mozaic, chiuvete de baie din piatra), pentru finisaje de interioare sau exterioare intr-un stil aparte, deosebit, gaseti online oferte de Black Friday si la astfel de materiale de constructii.

Black Friday la jucarii si articole pentru copii

Black Friday este o sansa unica sa ii iei copilului tau jucariile mult asteptate inainte de Mos Nicolae sau Mos Craciun. De asemenea, cu aceasta ocazie, gasesti in oferta articole pentru copii, necesare si tie in cresterea prichindelului:

In plus, toata luna noiembrie ai oferte irezistibile cu reduceri de pana la 40% la produse pentru bebelusi si copii Chicco, cu ocazia lunii Black Friday - luna „Chicconomiilor”. :)

UPDATE:

Alte oferte anuntate de Black Friday

In perioada 17-24 noiembrie, vor fi activate si alte oferte, la absolut orice alte produse care te intereseaza: gadgeturi, home & deco, auto, electronice si electrocasnice, fashion, universul copiilor, sanatate si frumusete. Astfel, in acest interval de 1 saptamana, vor fi zilnic activate reduceri de pana la 90% la Team Deals la absolut oricare produs din categoriile enumerate. ;)

Black Friday 2017 - anuntat oficial in Romania pe 17 noiembrie

In Romania, fenomenul Black Friday a fost impus de cel mai mare retailer din online-ul romanesc, eMAG, prima data in anul 2011. Anul acesta, eMAG a anuntat ca data oficiala pentru Black Friday 2017 in Romania data de 17 noiembrie. Asadar, in Vinerea Neagra de 17 noiembrie, ne asteapta cele mai mari reduceri la absolut toate categoriile din aceasta destinatie de cumparaturi: de la elecronice, electrocasnice, IT&C pana la produse pentru casa si decoratiuni, mobilier si chiar fashion.

De asemenea, dupa cum eMAG obisnuieste, in ziua de Black Friday va anunta oferta la un produs „surpriza” - de pilda, in anii trecuti, in aceasta categorie au intrat lingouri de aur, masini si chiar... tractoare.

Gaseste aici reducerile din magazinele online!

Black Friday 2017 la electronice si electrocasnice, telefoane & gadgeturi – inca din 27 octombrie

Ca in fiecare an, unii retaileri au furat deja startul de Black Friday si au avansat perioada de reduceri de la sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, Flanco a inceput cea mai mare campanie de reduceri din an din data de 27 octombrie. Aceasta este valabila pana in data de 19 octombrie, iar cele mai tentante preturi sunt la televizoare, in sectiunea de IT&C si gaming, la masini de spalat rufe, combine frigorifice, aspiratoare, espressoare, roboti de bucatarie, dar si la alte electrocasnice necesare oricarei locuinte.

Black Friday la Flanco reduceri la electrocasnice

Vezi mai multe electrocasnice

Nici categoria de aparate de ingrijire personala si styling nu a fost exclusa din campania de reduceri – aici ai oferte foarte bune la ondulatoare de par profesionale. Telefoanele, tabletele, gadgeturile merita si ele atentia perioada aceasta, chiar pana la finalul anului, cand urmeaza sarbatorile de iarna. Reduceri online la Flanco sunt si in categoria de articole pentru casa si gradina.

In plus, oferta retailerului este actualizata permanent saptamanal cu noi produse „hero” care merita achizitionate datorita preturilor mici. In data de 03.11.2017, oferta de Black Friday 2017 Flanco este actualizata din nou.

reduceri la aparate de coafat si ingrijire personala de Black Friday

Vezi mai multe produse in oferta

Black Friday PRO 2017: reduceri la aparate foto-video profesionale si alte accesorii

Black Friday PRO este cea mai mare campanie de reduceri pentru aparatura foto-video, initiata pentru fotografii profesionisti de catre partenerul oficial Nikon Professional – Yellow Store, dar au acces la reduceri si pasionatii amatori de fotografie si video. Anul acesta, Black Friday PRO a inceput mult mai devreme, pe 19 octombrie, cu oferte atractive la aparate foto DSLR DX si FX, obiective portret, obiective peisaje, obiective zoom pentru aparatura foto-video profesionala.

De asemenea, cardurile de memorie si accesoriile de tip foto/video au fost si sunt inca la reducere in perioada aceasta. Asadar, fie ca esti doar pasionat amator de fotografie si video sau te numeri printre profesionistii care urmaresc an de an sa isi ia un aparat foto/video cat mai bun, merita sa urmaresti categoria de aparate si accesorii foto si video din magazinele online dedicate.

Anul acesta, de Black Friday PRO s-au remarcat in ofertele tentante obiectivul Nikkor 14-24mmf/ 2.8G ED AF-S, care a fost mai ieftin cu 2000 lei, obiectivul Nikkor 105mmf/1.4ED AF-S (cu 2504 lei mai ieftin), precum si aparatul foto DSLR Nikon D7200 Body (la o reducere de 1204 lei din pretul total).

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.