Setari Cookie-uri

10 combine frigorifice de urmarit in oferta de Black Friday 2018

Cu siguranta ca multe dintre achizitiile pentru produse noi sunt amanate datorita costurilor ridicate implicate. Insa mai sigur este faptul ca de Black Friday 2018 vei cumpara ce ai adunat pe lista aia speciala a ta, ba chiar la preturi reduse considerabil. Economiile vor putea fi facute la o gama variata de produse, iar in cazul in care esti interesat de combine frigorifice, noi am ales pentru tine 6 dintre cele mai populare si performante modele in care credem ca merita sa investesti la editia de anul acesta de Black Friday.

Daca este ceva de care vrem sa te asiguram cand vine vorba despre cumparaturi online, este faptul ca intotdeauna este bine sa te interesezi din mai multe surse asupra articolului caruia te-ai hotarat.

Iar cand vine vorba despre combine frigorifice, citeste cu atentie datele tehnice si urmareste ca acestea sa acopere nevoile tale si ale familiei tale. Pana la urma, Black Friday se intampla o singura data pe an, iar un frigider este o investitie pe termen lung.

👉 Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR
👉 Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA
👉 Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+
👉 Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311
👉 Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW
👉 Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X
👉 Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W
👉Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S
👉 Combina frigorifica LG GBF59PZDZB
👉 Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Citește și:

Combine frigorifice de Black Friday 2018: modele in care merita sa investesti

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+: pentru verile cand vrei un pahar racoritor cu apa

Spunem asta pentru ca acest frigider la reducere are dispenser de apa, ceea ce inseamna ca nici macar nu trebuie sa deschizi usa pentru a avea apa rece si proaspata, ci o obtii prin simpla apasare a unei clapete.

In plus, aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o functie speciala – Active Fresh Blue Light – astfel ca legumele si fructele sunt mentinute proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, in comparatie cu modelele obisnuite.

Si daca vrei sa transmiti un mesaj sau o declaratie celor dragi, ai aceasta varianta printr-un display care arata ora, are alarma si inregistreaza vocea. Destul de cool, nu?

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Vezi detalii si specificatii

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA: un frigider inteligent pentru salvarea spatiului

Un frigider al carui interior este extrem de usor de accesat: asa se recomanda aceasta combina frigorifica si pe noi ne-a convins. Atat spatiul de depozitare din spatele figirderului cat si congelatorul din partea de jos sunt proiectate astfel incat spatiul este utilizat eficient.

Citește și:

Mai exact, acestea au rafturi cu glisare sau compartimente cu deschidere completa care ajuta la depozitare. In plus, are un compresor cu cinci cicluri, care inseamna un nivel scazut al zgomotului.

Printre altele se mai remarca cu tehnologia No Frost, iluminare prin LED, suport pentru doze si dozator de apa.

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Vezi detalii si specificatii

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+: cea mai buna alegere pentru o prima achizitie

Credem ca daca vrei sa cumperi o prima combina frigorifica, modelul propus de Arctic se remarca printr-un design modern, care dispune si de display sau de functii speciale.

Printre acestea se numara Eco Dual Balance si sistemul Multiflow care impiedica formarea ghetii dar asigura totodata un nivel optim de umiditate, pentru prospetimea alimentelor depozitate (are si o tehnologie de racire Air Flow Dual Tech).

Citește și:

Si daca ai nevoie sa ingheti ceva rapid, foloseste compartimentul Fast Freeze XL Zone al congelatorului cu multiple optiuni. La fel de interesanta ni se pare si functia pentru economisirea energiei prin reglarea temperaturii, mai ales atunci cand esti plecat in concediu si vrei sa reduci costurile de curent.

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+-

Vezi detalii si specificatii

Black Friday 2018: reduceri promotionale la frigidere si combine frigorifice

Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311: un frigider profesional la standarde de calitate

O combina frigorifica inovatoare la oferta de Black Friday 2018. Designul elegant SwingLine si tehnologia moderna sunt doar cateva dintre datele care recomanda acest model.

Reduce formarea de gheata prin SmartFroste, are rafturi din sticla securizata cu care se poate crea VarioSpace adica spatiu suplimentar de depozitare, are si sertare detasabile si glisante cu adancime mare si poate reduce temperatura din congelator pentru mai multe ore prin CoolPlus.

Citește și:

Si bonus: usile sunt din hotel inoxidabil si prevazute cu suprafata SmartSteel ceea ce inseamna ca amprentele nu sunt atat de vizibile.

Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311

Vezi detalii si specificatii

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW cu compartiment special pentru vinuri

Prin sistemul Hygiene Advance, combina frigorifica ENBGH19223FW de la Hotpoint ai certitudinea ca alimentele vor fi mereu proaspete (lucru asigurat si de racirea la inalta definitie), iar frigiderul curat, cu o buna igiena in interior.

Este prevazut cu un raft special pentru sticle, de diferite forme, astfel ca gestionarea spatiului se face cu usurinta si in siguranta.

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Vezi detalii si specificatii

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X: un frigider cu tot ce iti trebuie

Inaltime de 2 metri, material din inox, clasa A+, 5 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe, sistem static de racire. Cam astea sunt cateva dintre datele tehnice. Cert este ca aceasta combina frigorifica este raspunsul tuturor cerintelor: eficacitate, spatiu, design, accesibilitate.

Citește și:

Se garanteaza 70% umiditate in frigider deci pastrarea prospetimii alimentelor, iar congelatorul vine la pachet cu tehnologia Less Frost astfel ca nu vei mai avea atat de multa gheata. Ai si optiunea de Freezer Openspace adica sa depozitezi cutii mari si pachete congelate fara sa fie nevoie sa faci mutari radicale pentru loc.

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X

Vezi detalii si specificatii

Black Friday 2018: alege o combina frigorifica performanta

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W cu al 6-lea simt

O combina frigorifica performanta care te ajuta sa economisesti pana la 30% energie electrica, ceea ce inseamna si mai putin de plata la facturi. In plus, frigiderul Whirlpool BLF 8121 W fiind prevazut cu tehnologia 6th Sense se traduce prin faptul ca temperatura aparatului va fi monitorizata astfel incat alimentele sa fie pastrate in cea mai buna forma. Mai exact, temperatura din interior se ajusteaza automat. Cu siguranta o propunere faina de Black Friday 2018 din categoria electrocasnice.

Daca vrei, il poti instala si pe perete, pentru ca acest model nu necesita metode sofisticate de instalare. In interior combina este prevazuta cu iluminare LED pentru a vedea mai simplu alimentele. Capacitatea este de 310-340 litri, aparatul avand sertare cu sina pentru utilizare practica si separator de sticle. Este cool si ca infatisare - un design exclusivist.

Citește și:

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W

Vezi pret

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S: dimensiune XXL pentru mai multa depozitare

Clasa A++ - combina frigorifica Bosch KGV58VL31S face parte dintr-o clasa energetica ridicata ceea ce inseamna ca nu va consuma mult curent si tu vei face economii. Intretinerea este usurata si de faptul ca are tehnologie LowFrost - produce mai putina gheata.

Acest model de frigider se remarca prin dimensiunile XXL ceea ce inseamna mai mult spatiu pentru depozitarea si pastrarea alimentelor - capacitate de pana la 500 de litri. Congelatorul Big Box este prevazut cu VarioZone, adica dispui de o flexibilitate ridicata pentru ca ai diverse posibilitati de indepartare si aranjare a rafturilor de sticla si a sertarelor, dupa bunul plac.

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S

Vezi informatii

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB cu dispenser de apa

O propunere de luat in considerare de Black Friday 2018 la capitolul electrocasnice este combina frigorifica LG GBF59PZDZB. Aceasta este prevazuta cu Smart Diagnosis - identificare si remedire a defectiunilor prin call center, fara sa fie necesare interventii de service.

Combina este Full No Frost, capacitate 314 litri, inaltime 190 centimetri, este de culoare argintiu. Economia de energie se face si cu compresorul liniar cu Inverter, care contribuie si la mentinerea indelungata a propspetimii alimentelor. Asta se intampla si pentru ca are un flux de aer multiplu - diverse orificii distribuie uniform aerul rece.

In plus, umiditatea in exces se va evapora si se va condensa pe grila, fara sa se depuna de produse gratie functiei Moist Balance Crisper.

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB

Vezi detalii

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM cu tehnologie coreana

Aparatul frigorific Daewoo RN-308RDQM are clasa energetica A+. Sistemul de racire Perfect No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului si ajuta la pastrarea nivelului optim al umiditatii. Iar asta inseamna ca nu va trebui sa faci dezghetarea congelatorului.

Nivelul de zgomot al frigiderului este cu mult mai mic in comparatie cu alte modele, asta gratie compresorului de inalta tehnologie si a Cycle Balancing. La nevoie, te poti folosi si de dozatorul de apa din exterior. In interior are un compartiment special pentru fructe si legume - Farmer’s Case - pastreaza mai proaspat si mai bine.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Vezi pret

Ca te-ai mutat intr-o casa noua, ca ai nevoie sa schimbi vechea combina frigorifica, bugetul nu trebuie sa aiba de suferit. Asa ca, la recomandarile noastre, s-ar putea ca anul acesta sa faci o achizitie extrem de buna de Black Friday 2018, pentru o combina frigorifica performanta cu multiple tehnologii.

Noi iti uram multa rabdare si nu uita de butonul F5 pentru a fi sigur ca nu ratezi ceva ce te intereseaza.

Sursa foto: eMAG

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.