Setari Cookie-uri

Dieta minune prin care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi! La 65 de ani, femeia de afaceri este într-o formă fizică de invidiat

Monica Tatoiu se bucură de vârsta ei și nu renunță la micile plăceri ale vieții. Vedeta a vorbit despre dieta care o ajută să se mențină în formă, slăbind câte un kilogram pe zi.

La cei 65 de ani pe care îi are, Monica Tatoiu abundă de energie și vitalitate. Fiind o împătimită a vacanțelor, vedeta știe că trebuie să fie în cea mai bună formă fizică a sa, pentru a se bucura din plin de viață.

Recent, fosta femeie de afaceri a fost invitată în emisiunea lui TEO, acolo unde a vorbit despre secretul taliei de viespe, dar și a energiei molipsitoare pe care o are.

Monica Tatoiu ține o dietă de o ajută să slăbească câte un kilogram pe zi, menținându-și greutatea în limite normale.

"Dieta Balerinei este un regim de slăbit, o dietă hipocalorică cu rezultate sigure. Însă nu este o dietă pe care să o urmezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă”, a explicat fosta afaceristă în emisiunea de la KanalD.

Citește și:

Vezi aici ce este dieta balerinei

Monica Tatoiu a explicat cum funcționează această dietă și a menționat că nu oricine poate să respecte regulile acestui regim.

"În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ține patru zile. Slăbești patru kilograme garantat, indiferent de vârstă.

Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu, după această dietă, mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineața un sandwich de ardei cu brânză, la prânz un grătar cu salată, seara un pahar de vin roșu cu legume la grătar. Măsura face diferența”, a explicat Monica Tatoiu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.