George Buhnici și Lorena au intrat din nou în atenția internauților.: „Mâncare de săraci”

În ultima vreme, toată lumea vorbește despre George Buhnici și despre partenera lui de viață, Lorena Buhnici, în urma gafei pe care jurnalistul a făcut-o la Neversea, în timp ce acorda un interviu.

Acesta a spus, într-un moment de euforie așa cum l-a descris chiar el mai apoi, că merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una fără celulită și vergeturi.

George Buhnici și Lorena, în atenția tuturor

În cadrul aceluiași interviu, George Buhnici le-a sfătuit pe cele care se încadrează în cele spuse de el să nu mai investească atât de mulți bani în tatuaje, ci să meargă mai des la sală. De asemenea, a dat de înțeles că este un om norocos, pentru că partenera sa de viață arată precum o minoră, în timp ce o arăta pe Lorena Buhnici în fața camerelor de filmat și o întorcea pe toate părțile.

Așa cum era de așteptat, oamenii nu au reacționat deloc bine la spusele sale, iar un val de hate mai mare ca oricând a ajuns la el. La aproximativ două săptămâni distanță după ce tot internetul a vorbit despre celebrul interviu acordat de vlogger, a ieșit în față cu un video în care își cerea scuze în fața femeilor pe care le-a jignit, pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube, dar care nu a avut vreo relevanță în fața celor care l-au urmărit, deorece mulți au fost de părere că ar fi trebuit să fie făcut imediat după ce interviul devenise viral.

Retail jobs

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri