Setari Cookie-uri

Horia Brenciu, primele felicitări pentru Theo Rose. Artista ar fi însărcinată în primul trimestru

Theo Rose ar fi însărcinată în primul trimestru, iar printre vedetele care s-au grăbit să o felicite se numără și Horia Brenciu. Ce mesaj a postat artistul?

Vestea că Theo Rose este însărcinată a circulat repede în această dimineață pe site-urile de socializare. Potrivit cancan.ro, artista așteaptă primul ei copil și deja și-a anulat câteva concerte din cauza stărilor de rău din primul trimestru al sarcinii.

Printre vedetele care au dorit să fie primele care o felicită se numără și Horia Brenciu. Artistul a postat un duet împreună cu viitoarea mămică, iar alături a felicitat-o pentru minunata veste.

„Theo Rose, «Dacă ai ști» cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, da?”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

Theo Rose, relație cu Anghel Damian

Theo Rose are o relație cu regizorul Anghel Damian, după ce artista s-a despărțit de Alex Leonte, cel cu care avea o relație de iubire de câțiva ani. Paparazzi au surprins-o pe artistă în timp ce se săruta cu Anghel Damian, iar internauții s-au grăbit să spună că ea l-a înșelat pe fostul ei iubit.

Citește și:

Theo Rose a recunoscut că are o relație cu Anghel Damian, însă a negat acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse. Mai mult, ea a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește noua ei relație.

„Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea.
Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit”, a spus cântăreața, acum ceva vreme.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.