Setari Cookie-uri

Puya, ajutat de preot să își facă o relație serioasă: M-am dus să mă spovedesc și i-am spus...

Puya a vorbit, de curând, despre perioada în care tot ceea ce își dorea era să aibă și el o relație serioasă și deși se chinuia din greu în acest sens, nu reușea. A durat o vreme, după care soluția salvatoare a venit chiar din partea unui preot, în momentul în care artistul a mers să se spovedească. Iată cum au stat, de fapt, lucrurile!

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți raperi de la noi din țară, are o familie frumoasă, dar mai ales o soție pe care o iubește, pe care o respectă, dar pe care nu a găsit-o atât de ușor. Înainte de a participa alături de frumoasa lui parteneră de viață la America Express, Melinda nu era aproape deloc în atenția oamenilor, dar acum mulți o apreciază pentru felul ei de a fi și pentru toate calitățile pe care a demonstrat că are le are în concurs.

Cei doi foști concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au ani buni de relație, doar că înainte de a-și găsi fericirea unul în brațele celuilalt lui Puya i-a fost greu să se orienteze către o singură femeie și chiar credea că nu va reuși să își găsească jumătatea. A simțit nevoia să discute despre tot ceea ce avea pe suflet cu cineva, iar cel mai potrivit în acest sens a fost un preot la care a mers pentru a se spovedi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.