Setari Cookie-uri

Ana Morodan, în plin proces de transformare, după problemele cu legea: Mă duc să mai fac o meditație

Ana Morodan a publicat un nou mesaj pe rețelele sociale, după o lună în care a lipsit din mediul online. Vedeta face terapie și a ținut să le mulțumească internauților pentru sfaturile primite.

Ana Morodan a transmis un nou mesaj, după aproape o lună în care a lipsit din mediul online. Contesa digitală a publicat câteva rânduri despre transformările din viața ei și a mărturisit că merge la terapie și face meditație, pentru a-și putea reveni.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate.
Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni. Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!”, este o parte din mesajul transmis de Ana, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Ana Morodan, plasată sub control judiciar

Marți, 28 martie, influencerița Ana Morodan a fost oprită de două ori în trafic și plasată sub control judiciar. Contesa digitală a fost acuzată de consum de substanțe stupefiante, refuzul recoltării de probe biologice și conducere cu permisul suspendat.

„Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să-l transmit și să-l influențez asupra nimănui. Legat de droguri, nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic care conține Benzotamină și atât”, a declarat Ana Morodan, acum câteva săptămâni.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.