Setari Cookie-uri

Ana Morodan, internată la psihiatrie: Privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul

Ana Morodan a luat decizia de una singură de a se interna la psihiatrie din cauza incidentului, de acum câteva săptămâni. Întreaga situație a făcut-o să se gândească serios la ceea ce are de făcut pe viitor, iar faptul că a văzut cum este să fii privat de libertate, chiar și pentru un timp scurt, a dat-o peste cap.

Ana Morodan a trecut, în urmă cu câteva săptămâni, printr-o întâmplare care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere. Vedeta a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, iar în timp ce oamenii legii îi făceau semnale pentru a opri mașina, ea a încercat să scape de aceștia lovind alte două mașini. Astfel, ea s-a ales cu trei dosare penale și a aflat cum este să fii privat de libertate, după ce a petrecut 24 de ore în arestul poliției.

A fost o perioadă extrem de grea pentru Ana Morodan, în care a încercat să conștientizeze unde a greșit și să își îndrepte greșelile. Blondina s-a folosit chiar și de contul ei de Instagram pentru a-i ajuta pe cei care o urmăresc în ceea ce privește promovarea afacerilor de care se ocupă, pentru că nu toți au oportunitatea de a se adresa unui număr atât de mare.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.