Setari Cookie-uri

Dorul de mama sa o distruge pe Andreea Bănică: Astăzi sunt un pic tristă

Andreea Bănică îi duce dorul mamei sale, care a lipsit din cele mai frumoase etape din viața ei, pentru că și-a pierdut viața mult prea devreme. Blondina a transmis un mesaj foarte, foarte emoționant pe marginea acestui subiect sensibil. Iată ce a postat.

Andreea Bănică este o femeie împlinită și fericită, care până la vârsta de 44 de ani a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și are o familie frumoasă pe care o iubește și pentru care este recunoscătoare. Copiii ei îi fac viața mai bună în fiecare zi și este fericită că a reușit să ajungă atât de sus pe cât este acum, lucru la care la începuturile carierei sale nici măcar nu îndrăznea să viseze.

Blondina are foarte multe reușite în viață cu care se poate lăuda cu ușurință, dar numai ea știe prin câte a trecut. Deși în mare parte cei care o urmăresc pe rețelele sociale văd doar partea frumoasă a vieții sale, are anumite momente în care simte nevoia să le arate că nu îi merg mereu lucrurile bine. Recent, a simțit nevoia să le transmită urmăritorilor ei, prin intermediul unei postări faptul că este tristă, dar și că ar trebui să mulțumească în fiecare zi pentru frumusețea care îi înconjoară și să fie recunoscători pentru ceea ce au și ce sunt.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.