Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu își dorește să îl cunoască pe viitorul său ginere! Irina are primul iubit: E normal să aibă o relație

Irinel Columbeanu trăiește departe de fiica sa, Irina, însă ține constant legătura cu aceasta. Adolescenta i-a dezvăluit tatălui ei că simte primii fiori ai iubirii, iar fostul om de afaceri este nerăbdător să îl cunoască pe iubitul fiicei sale.

Viața lui Irinel Columbeanu a căpătat un alt sens în ultimii ani, iar fostul om de afaceri trăiește acum într-un azil, departe de fiica sa, căreia îi duce dorul. Recent, Columbeanu a dezvăluit că Irinuca are un iubit, în vârstă de 17 ani și că își dorește să îl cunosască. Adolescenta locuiește în Statele Unite de mai mulți ani, alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Tânăra a fost subiectul unor discuții în urma afirmațiilor tatălui său, care a confirmat existența unei relații amoroase în viața ei.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit sursei Cancan.ro.

Citește și:

De asemenea, într-un podcast, Irinel a recunoscut că fiica sa și-a exprimat dorința de a nu mai reveni în România, iar el îi respectă această decizie. Se pare că Irina se simte bine în țara tuturor posibilităților și se bucură de viața pe care o are alături de mama ei și de noile sale experiențe.

„Moderator: Vă va vizita? V-a promis că vine în țară? Irinel: Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul podcast-ului „Vin la vorbă”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.