Setari Cookie-uri

Irina i-a spus tatălui său, Irinel Columbeanu, să nu vină în America: Mă anunță ea când...

Irinel Columbeanu a mărturisit că își dorește să îl cunoască pe iubitul fiicei sale, însă Irina i-a spus să nu vină încă în America.

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu pare să-și fi găsit un nou echilibru în viață, adaptându-se la o realitate mai modestă și departe de faima și avuțiile care l-au definit odată. De la vila de lux din Izvorani la traiul într-un azil din Ghermănești, viața lui Columbeanu s-a schimbat radical.

Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa, Irina, este într-o relație și că și-ar dori să-l cunoască pe iubitul ei. Cu toate acestea, Irinuca i-a transmis tatălui ei să nu vină momentan în Statele Unite ale Americii, pentru că este frig și să mai aștepte o perioadă. Fostul om de afaceri a mărturisit că se simte foarte bine la azil și că s-a acomodat deja cu traiul de acolo. El a început să primească și pensia, chiar dacă suma nu este foarte mare.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere, iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Citește și:

Fostul milionar se gândește în fiecare zi la fiica sa, Irina, căreia îi duce dorul. Adolescenta a plecat în urmă cu mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama sa, Monica Gabor. Despre relația cu fiica sa, Irinel Columbeanu a menționat că aceasta îi trimite bani din străinătate, dar nu a oferit detalii despre o sumă exactă.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum, pentru că nu este frumos”, a mai spus Columbeanu.

Cu toate că viața lui Columbeanu a suferit transformări majore, prietenii apropiați și personalul azilului confirmă că fostul magnat se simte bine și păstrează o atitudine pozitivă. Fotografiile cu fiica sa, Irina, stau lângă pat, fiind o amintire constantă a legăturii lor și a dorului pe care îl poartă în inima sa.

Citește și:

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două-trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate, dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, a mai spus Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.