Setari Cookie-uri

Vica Blochina, sfat prețios pentru femeile aflate în relații toxice. Ce le-a transmis: Viața e mai mișto după...

Vica Blochina le-a transmis un mesaj foarte, foarte important tuturor femeilor care trăiesc într-o relație toxică. Vedeta consideră că este necesar ca ele să țină cont de spusele sale, pentru a avea o viață liniștită.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina a fost în mai multe relații toxice și nici faptul că a fost amanta lui Pițurcă. Aceștia au împreună un copil, care de o lungă perioadă de timp a decis să se mute împreună cu tatăl lui. Blondinei i-an fost extrem de greu, inițial, dar s-a și bucurat că părintele lui îi este aproape și că nu crește lângă oricine, ci lângă un om de la care are multe lucruri de învățat.

Trecută de 40 de ani, Vica Blochina a reușit să acumuleze multe cunoștințe de-a lungul vieții sale și crede că este în măsură acum să le dea sfaturi celor care trec prin aceleași situații prin care, la un moment dat, a trecut a trecut și ea. Ei bine, dansatoarea a început prin a le da un sfat femeilor care sunt într-o relație toxică din care nu pot ieși sau din care nici măcar nu au puterea de a gândi că ar putea face-o. Ea le-a zis clar că nicio femeie nu ar trebui să se lase călcată în picioare și nici jignită sau înfluențată de nicio persoană din jurul ei, pentru că mulți dintre cei care le adresează cuvinte urâte nu le-au vrut binele niciodată.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.