Setari Cookie-uri

Cum se descurcă Theo Rose cu micuțul Sasha? Artista a angajat o bonă pentru fiul ei

La nici două luni de viață ale micuțului Sasha, Theo Rose și-a reluat activitatea profesională și a angajat o bonă pentru fiul ei.

Theo Rose se bucură de ajutor în creșterea micuțului Sasha Ioan, fiul ei cu Anghel Damian. Artista a angajat o bonă pentru a se ocupa de bebeluș, iar mama ei vine în fiecare weekend în București pentru a petrece timp cu nepotul său.

Fiul lui Theo Rose și Anghel Damian va împlini două luni într-o săptămână, iar cântăreața și-a reluat deja activitatea profesională, fiind antrenoare la emisiunea "Vocea României". Programul ei este foarte încărcat, iar pentru a se asigura că micuțul este bine îngrijit, au decis să angajeze o bonă.

Pe lângă bonă, Theo Rose are sprijinul mamei sale, care vine în fiecare weekend în București pentru a sta cu nepotul ei. Tatăl artistei, Ioan Diaconu, este mândru de modul în care fiica lui și Anghel se ocupă de creșterea fiului lor. El povestește că Theo și Anghel formează un cuplu aparte și sunt implicați și responsabili ca părinți.

Citește și:

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțini alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte. [...] Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a povestit tatăl artitei, pentru cancan.ro.

Anghel Damian, partenerul artistei, este o plăcută surpriză pentru tatăl lui Theo, Ioan Diaconu. Acesta este impresionat de implicarea și atenția de care dă dovadă partenerul de viață al fiicei sale în creșterea lui Sasha.

Citește și:

„De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși.”, a adăugat Ioan Diaconu.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.