Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a vorbit pentru prima data despre relația cu Victor Cornea: Sunt foarte fericită...

Andreea Bălan radiază de fericire de când se iubește cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Îndrăgita artistă a făcut primele declarații despre noua ei relație, care o împlinește pe toate planurile.

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea și despre planurile lor din viitorul apropiat. Invitată la Antenei 1, artista a vorbit deschis despre fericirea pe care o trăiește alături de jucătorul de tenis, în vârstă de 28 de ani.

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Bălan a confirmat oficial relația lor prin intermediul unei postări online, în care purta una dintre jachetele lui Victor Cornea. Până acum, ea a fost destul de discretă în ceea ce privește noua ei poveste de iubire, dar acum a decis să răspundă tuturor curiozităților urmăritorilor săi.

Întrebată despre viața sa personală, în cadrul apariției la Observator, Andreea Bălan a declarat că este foarte fericită.

"Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită", a mărtutisit vedeta.

Citește și:

În curând, cei doi vor merge la Wimbledon.

"Avem meci acolo, așa că mergem la Wimbledon", a mai mărturisit artista.

Recent, Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Cornea în Germania, la turneul de tenis ATP Stuttgart, acolo unde l-a încurajat și i-a fost tot timpul aproape. Pe rețelele sociale, Andreea Bălan a postat imagini cu premiile obținute de tânărul jucător de tenis. Mai mult decât atât, artista s-a filmat chiar și în mașina lui Victor Vlad Cornea, semn că relația este una destul de închegată, iar artista este pregătită să își oficializeze noua poveste de dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.