Setari Cookie-uri

Au trecut 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Declarațiile sfâșietoare ale fratelui regretatei artiste

În urmă cu 13 ani, chiar de ziua sa de naștere, Mădălina Manole s-a sinucis, după ce a ingerat o substanță toxică, carbofuran. Declarațiile sfâșietoare ale fratelui artistei cu părul de foc.

În ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a ales să plece din această lume și s-a sinucis, ingerând o substanță toxică, carbofuran. Fata cu părul de foc a lăsat în urma a multe întrebări fără răspuns, dar și mult dor în inimile tuturor celor care o iubeau.

În 2010, atunci când toți cei dragi se pregăteau să o serbeze, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, acolo unde locuia cu soțul și fiul ei, în vârstă de un an.

„La autopsie s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga) care s-a putut produce cel mai probabil prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesul si nu are legatura cu mecanismul de producere a mortii. Examenul sangelui a fost negativ pentru droguri bazice; in continutul gastric s-a gasit carbofuran; sangele analizat nu contine alcool”, declarau cadrele medicale în 2010.

Citește și:

Marian Manole, fratele artistei, a avut parte de multe dureri de când sora sa s-a stins din viață. El a adresat în fiecare an mesaje sfâșietoare în care a susținut că regretata artistă nu s-a sinucis, iar călăul ei este în continuare liber.

„Criminalii sunt pe pământ! Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul „suflet pereche”! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta, mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploiesti, la telefon!

Își făcea planuri de vacanță pentru luna august! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun!

S-a întâmplat în doar câteva ore, după miezul nopții nu a vrut să mai trăiască! Toate planurile noastre de viitor, dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost, de fapt, o păcăleală de a ei!", a fost o parte a mesajului scris de fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.