Setari Cookie-uri

Dana Nălbaru, despre momentele în care i-a fost cel mai greu: Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești...

Dana Nălbaru a povestit despre momentele în care a suferit enorm, simtindu-se singură și abandonată. Cum i-au schimbat aceste întâmplări cursul vieții?

Dana Nălbaru, cunoscută pentru cariera sa muzicală cu trupa Hi-Q și pentru căsătoria cu vedeta TV Dragoș Bucur, a avut o perioadă extrem de dificilă în viața ei, dar care i-a fost necesară pentru a ajunge la liniștea de care se bucură acum. Artista nu s-a ascuns și a povestit deschis, în cadrul unor interviuri, cât de greu i-a fost să facă față schimbărilor profunde din viața sa.

Drumul pe care l-a ales Dana Nălbaru nu a fost deloc unul ușor. După ani de activitate intensă în industria muzicală și o căsătorie mediatizată, ea s-a trezit în urmă cu ani buni singură. Despre această perioadă, Dana spune:

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor. Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu! Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”.

Citește și:

Această perioadă de regăsire a sinei a dus-o pe Dana pe un drum neașteptat de spiritual. În anii 2000, trupa Hi-Q a fost un adevărat fenomen muzical, iar Dana Nălbaru a fost una dintre figurile principale ale acestei reușite. Cu melodii precum "Gașca mea," Dana și colegii săi au cucerit inimile multor fani. În 2005, s-a căsătorit cu Dragoș Bucur, ceea ce i-a adus și mai multă atenție din partea publicului. Cu toate acestea, în urmă cu 13 ani, artista a luat o decizie surprinzătoare - s-a retras din viața publică și s-a dedicat credinței.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui... Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…"

Citește și:

Trecerea de la lumina reflectoarelor la liniștea interioară a fost o alegere dificilă, dar care i-a adus pace și fericire vedetei.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.