Setari Cookie-uri

De ce s-ar fi despărțit Viviana Sposub și George Burcea: De aici s-a produs ruptura

Este oficial! Viviana Sposub și George Burcea nu mai formează un cuplu. După ce s-au întors din America au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui, iar o sursă din apropierea celor doi a vorbit despre motivul principal care a dus la separarea lor, în ciuda faptului că aveau o relație frumoasă.

Despărțire total neașteptată în lumea mondenă, Viviana Sposub și George Burcea au decis că ar trebui să ia pe drumuri diferite, la scurt timp după ce s-au întors din America. Surse din apropierea celor doi foști iubiți, au făcut o serie de declarații despre motivul separării lor, după trei ani în care au trecut împreună prin atât de multe situații. Fanii lor au fost în stare de șoc, la aflarea veștii, mai ales că lucrurile păreau a merge din ce în ce mai bine între ei.

O sursă din apropierea celor doi a început prin a spune că foștii iubiți au luat o pauză, în urmă cu câteva săptămâni, pentru că între ei lucrurile nu mai mergeau de ceva vreme. Au considerat că ar fi indicat să stea o vreme departe unul de celălalt, el plecând cu fiicele sale la Ferma Dacilor, iar mai apoi la Botoșani, iar vedeta rămânând cu mama ei în București, în ideea de a avea mai mult timp pentru ea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.