Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, peripeții în America! Ce a pățit vedeta cât timp a locuit peste ocean: E orașul care niciodată nu doarme...

Viviana Sposub a vorbit pentru prima dată despre peripețiile proin care a trecut în cele 6 luni în care America i-a fost casă. Ce a putut să pățească vedeta?

Viviana Sposub a făcut publice detalii inedite despre aventura sa de șase luni în Statele Unite ale Americii. Deși a trecut prin situații periculoase în Los Angeles, vedeta a subliniat că experiența a fost una unică și memorabilă.

În primăvara acestui an, Viviana și Geoge Burcea au decis să facă pasul către America, urmând succesul actorului în serialul „Wednesday” de pe Netflix. După trei luni petrecute în New York, cuplul s-a mutat în agitatul Los Angeles, oferind fanilor o privire în culisele vieții lor departe de România.

"Experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme.", a declarat Viviana, pentru playtech.ro.

Citește și:

Întoarcerea în România a fost marcată de despărțirea celor doi, iar Viviana și-a continuat activitatea ca influencer și participantă la evenimente mondene, păstrându-și notorietatea pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, nu totul a fost roz în perioada petrecută în Los Angeles. Viviana Sposub a dezvăluit că a trăit un coșmar.

"În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine." Chiar și în fața acestor provocări, vedeta a mărturisit că se simte mult mai în siguranță în România.

În ciuda pericolelor trăite, Viviana Sposub nu exclude posibilitatea de a se muta definitiv în America, la momentul oportun.

Citește și:

"Aș vrea să mă mut! Mi-ar plăcea să rămân acolo mai mult, dar, deocamdată, viza nu îmi permite. Pot doar să mă duc și să mă întorc și tot așa!", a încheiat ea.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.